LEGO City

Elsker du at bygge realistiske bygninger, biler eller noget helt tredje?

Så er LEGO CITY det rigtige for dig. Her kan dit barn udvikle sin kreativitet. Dit barn kan udforske og være med til at bygge den travle by med ikoniske bygninger og biler. BR anbefaler derudover LEGO CRATOR EXPERT, som også består af realistiske bygninger og biler, til den lidt ældre aldersgruppe. Tjek LEGO CREATOR EXPERT ud lige her

57 produkter
Kravl op i førerkabinen på den seje Transporter til tungt gods, og kør af sted! Stor lastbil med minifigurførerhus, der kan åbnes, værktøjskasse og anhænger samt helikopter med drejelige rotorer, kæde og 2 minifigurer.
225 kr.
Fang skurken, der bryder ud af den mobile kommandocentral med aftageligt førerhus, Sættet indeholder også lastet anhænger, politimotorcykel, ATV og fire minifigurer samt en politihund.
239 kr.
Sæt krogen i forbryderen, før han slipper væk, i det spændende luftpolitisæt med faldskærm!
229 kr.
Sæt dig bag rattet, og kør op i bjergene med sættet Jagt på grusvejen med politi-firhjulstrækker med netkaster, politi-motocrosscykel, forbryderens firhjulstrækker, stenskredselement og 3 minifigurer.
219 kr.
Perfekt supplement til dine eksisterende LEGO City togsæt
162 kr.
Lige vejbane og T-kryds
59 kr.
Lær dit barn om spændingen ved livet i byen med dette sjove legesæt!
599 kr.
Genskab spændende eventyr til lands og i luften med den seje LEGO® City Luftpolitiets luftbase.
449 kr.
Brandstation
389 kr.
Inspirer til udforskning og rumleg med et modulopbygget rumstation-legetøjssæt.
369 kr.
Introducer dit barn til sjov og action i dette fantastiske brandbilsæt!
159 kr.
Styrk dit barns fantasi med dette sjove legesæt fuldt af minifigurer!
299 kr.

Med LEGO CITY kan du følge brandmanden som skal ud til en brand, og slukke den faretruende ildebrand, hjælpe katte ned fra høje træer. LEGO CITY er et realistisk legeunivers hvor dit barn kan udforske og udfore sin kreativitet.