LEGO City

67 produkter
Lad retfærdigheden ske fyldest med en Anholdelse på bjerget i dette sæt med skjulested i 2 etager med badekar, politi-helikopter med netkaster, kranspil og snor, forbryderkøretøj, 4 minifigurer og en bjørn.
449 kr.
Fra 5 år
99 kr.
Fra 5 år
129 kr.
Gør dig klar til en sjov familieferie med sættet Pickup og campingvogn, der indeholder pickup og aftagelig campingvogn med side, der kan åbnes, og aftageligt tag samt 3 minifigurer og en krabbe.
249 kr.
Bor dybt ind i klippen i minehulen for at finde guldet! Sættet indeholder et stort roterende minebor, læssekøretøj med lad, klippehule, laboratorium, 3 minifigurer og en edderkop.
349 kr.
Sæt dig bag rattet, og kør op i bjergene med sættet Jagt på grusvejen med politi-firhjulstrækker med netkaster, politi-motocrosscykel, forbryderens firhjulstrækker, stenskredselement og 3 minifigurer.
249 kr.
Grav efter skatte i LEGO® City Mineeksperternes udgravning i dette sæt med knusemaskine, mine med sporsystem, frontlæsser, tipvogn, mobilt laboratorium, 6 minifigurer samt figurer af bjørn og edderkop.
799 kr.
Hop ind bag rattet i den superseje LEGO® City Monsterbil med kæmpestore hjul, seje detaljer og fungerende affjedring samt rampe, der kan bygges, og minifigur.
179 kr.
Finder du den skjulte skat?
139 kr.