365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Our Generation hunde

Mange børn er glade for hunde, og gælder det også for dit barn, så er de søde Our Generation-hunde bestemt værd at tage et nærmere kig på. Det er svært at stå for de små, pelsede venner i selskab med de livagtige Our Generation-dukker, og det fine hundetilbehør gør kun legen endnu sjovere. Se det store udvalg her på siden!

De sødeste hunde med fint Our Generation-hundetilbehør 

En hund er menneskets bedste ven, og det gælder selvfølgelig også hos Our Generation, hvor du nu kan finde dukker med hund og hundetilbehør. Både dukker og hunde kan naturligvis leges med hver for sig og sammen med andet Our Generation-legetøj, men ofte vil legen naturligt lede hunden og dens ejer sammen. Barnet vil få styrket alt fra viden om pasning af hund til empati, fantasi og evnen til at finde ind i rolleleg

Our Generation-universet er fantastisk, og for et barn, der måske ikke har sit eget levende kæledyr, vil en hund herfra være et fantastisk alternativ, som uden tvivl vil blive elsket og passet rigtig godt på. Lad dukken gå tur med hunden, klæd begge på i sødt tøj, og sørg i det hele taget for, at både dukke og hund har det godt – en leg, der kan nydes om og om igen.

 

Find Our Generation-dukker med hund online hos BR.dk 

Det er ingen hemmelighed, at Our Generation er et utroligt populært brand blandt mange børn herhjemme. Brandet har skabt et univers, der bliver ved med at give inspiration til ny leg, og Our Generation-hunde i følgeskab med en af de skønne dukker er ingen undtagelse.

Står en hund fra mærket højt på ønskelisten, så er det blot om at få fundet den helt rigtige dukke med hund her og eventuelt også finde lidt ekstra Our Generation-tilbehør til. Vi garanterer for, at legen hurtigt er i gang, når dukke og hund flytter ind, og legetøjet vil uden tvivl findes frem igen og igen til glæde for børn i flere aldersgrupper. Køb online her og modtag det ønskede legetøj inden længe.