365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gurli Gris bamse - din nye bedste ven

Gurli Gris er et kendt fænomen, som de mindste elsker - og det forstår vi nemt. Det er nemlig svært ikke at blive vild med den populære tv-serie og de ikoniske figurer. På BR.dk finder du et godt udvalg af Gurli Gris bamser, som hurtigt bliver din nye bedste ven.

Føl dig tryg med en Gurli Gris bamse 

Den søde og bløde Gurli Gris bamse er ideel til at holde dig med selskab, når du skal sove. Bamsen skaber nemlig tryghed og hygge, så du kan sove sødt, når det er puttetid. Derfor bliver den nemt din følgesvend, hvad end du skal lege, hygge eller sove. Samtidig er den sikker for dit barn at lege med, så du trygt kan overlade dit barn med sin nye Gurli Gris bamse. 

Sød og blød Gurli Gris bamse 

Gurli Gris er bedst kendt for sit smittende humør og sjove spilopper, som ruller henover skærmen og betager de mindste gang på gang. Derfor er det også en rigtig god ide at forære dit barn en sød og blød Gurli Gris bamse. Den bliver hurtigt deres nye favorit, når der skal leges og soves. Den er nemlig super god at lege sjove lege med - helt uimodståelige for de største fans. 

På BR.dk har vi også et spændende udvalg af andre bamser og tøjdyr, som vil være et sikkert hit. Find også et kæmpe udvalg af legetøj

Vælg mellem forskellige Gurli Gris bamser 

Her på siden finder du et spændende udvalg af forskellige Gurli Gris bamser, som du kan vælge i mellem. Find hende i forskellige udklædninger, som du kender og elsker fra det populære tv-program. Så kan du finde lige netop din favorit. Fælles for dem alle er, at de er bløde, nuttet og fulde af fart. Snup din nye Gurli Gris bamse her, og køb i dag.