365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Diamond Dotz

Der er intet bedre end aktiviteter, der får dit barn til at fordybe sig, udfolde sin kreativitet og underholde i op til flere timer. Og der er ingen tvivl om, at det er det, du får med Diamond Dotz! Hos BR har vi samlet et varieret udvalg af designs fra Diamond Dotz.

Funklende designs med Diamond Dotz 

Farverige og funklende perler, der bliver til fine, søde eller seje motiver, som dit barn kan dekorere med. Her er tale om håndværk, som både børn og voksne kan være med på, og det fungerer utroligt afslappende og fordybende, når du først har helt styr på teknikken. Vi har et bredt udvalg af de glitrende motiver, så der er rig mulighed for, at du kan starte med et lille projekt og bygge det op, så det bliver mere udfordrende. Med Diamond Dotz er det tid til at udfolde din kreativitet med de mange muligheder.  

Sådan bruger du Diamond Dotz 

Med Diamond Dotz kan du både vælge mellem større og udfordrende motiver samt mindre og lettere motiver, som bliver til flotte dekorationer til dit barns børneværelse. Skal dit næste motiv være et dyr, en blomst eller en sjov smiley? Når du har valgt det rette design, følger der et væld af flotte diamantsten med i pakken, som du placerer på stoffet med en applikator én ad gangen. Det bliver ikke mere simpelt, men heller ikke mere roligt og fordybende! Det bunder altså i en yderst let teknik, som dit barn lynhurtigt vil mestre - og så kan det ene mesterværk efter det andet komme til livs.  

Hvilket Diamond Dotz-mesterværk skal du lave?  

Hos BR er Diamond Dotz et populært valg, når det kommer til hobbyartikler. De flotte og farverige motiver gør målgruppen bred, og hvilket barn er ikke pavestolt, når et kreativt projekt er færdiggjort med bravour? Find hele familiens yndlingsmotiver, saml jer omkring spisebordet, tænd for musikken og hyg jer med det kreative projekt. Hos BR sørger vi for en sikker levering, og vi er helt sikre på, at I kan finde et motiv, der falder i jeres smag.