365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Træklodser

Der er et væld af muligheder med byggeklodser i træ, og dit barn kan få glæde af de muligheder allerede fra en meget tidlig alder. Hos BR finder du et bredt udvalg af byggeklodser i træ, som dit barn kan stable, bygge og lege med - se udvalget herunder.

Kun fantasien sætter grænser med byggeklodser i træ

Dit barn vil højst sandsynligt nøjes med at slikke på byggeklodserne, måske stable et par stykker, men ikke mere end det, hvis du introducerer dem i en meget tidlig alder. Med tiden kan du dog være helt sikker på, at legen vil udvikle sig, og når dit barn er blevet ældre, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bygge med byggeklodser i træ. 

Hos BR har vi byggeklodser, som bidrager til leg og læring - og hvad er bedre, end når dit barn kan lære noget, som samtidig er sjovt? Konstruktionslegetøj er et hit hos børn, når kreativiteten er sluppet løs, og mange timers underholdning skal i hus.

Træklodser - et af de ældste stykker legetøj 

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at byggeklodser i træ er en af de ældste legesager i verden. Det klassiske design og den simple funktion er ikke til at tage fejl af, men til gengæld holder den generation efter generation! 

Dit barn kan helt sikkert bruge uanede mængder tid på at stable klodserne så højt som muligt, men det er ikke nogen hemmelighed, at det bedste helt sikkert er, når det hele skal væltes igen.  

Vælg kreative byggeklodser til dit barn 

Med byggeklodser får du et stimulerende, drivende og kreativt stykke legetøj for de allermindste. Vælg mellem byggeklodser i neutrale farver, byggeklodser i stærke farver eller byggeklodser med malede motiver på - mulighederne er uendelige! 

Alle vores byggeklodser er naturligvis i god kvalitet og overholder alle krav for sikkerhed. Med byggeklodserne er der ingen manual og intet facit - alt sammen afhænger af dit barns kreativitet og fantasi. Kan dit barn bygge et tårn, en mur eller måske endda en hel by med alle sine byggeklodser? Sæt gang i legen allerede i dag med BR’s store udvalg!