365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Havfrue fødselsdag

Er dit barn fascineret af de smukke havfruer, der bevæger sig elegant afsted under havets overflade? Så vil en vaskeægte havfruefødselsdag måske være et hit. Find alt i pynt til en fest med havfruetema her, og bestil det helt rette havfruepynt hjem i god tid før fødselsdagen.

Pynt op til alletiders temafødselsdag med havfruer

De eventyrlige havfruer fra bøger og TV betager rigtig mange børn. Vil du holde en sjov fødselsdagsfest med havfruetema, kan du nemt få styr på pynten her, hvor vi har samlet både service og pynt, der passer ind i temaet. Dæk op med havfruekrus og havfruetallerkener med havfrueservietter, og pynt op i rummet med de flotteste havfrueballoner, havfrueguirlander med mere. Der skal ikke meget til for at skabe en uforglemmelig havfruefødselsdag for et barn, du holder af, og begejstringen hos barnet vil næppe være til at skjule, når festen er i gang. 

 

Planlæg en havfruefødselsdag, dit barn sent vil glemme

Når vi som voksne tænker tilbage på vores barndom, vil det for mange af os særligt være fødselsdagene, der står skarpt i vores erindring. Det behøver ikke at koste hverken meget tid eller mange penge at skabe en minderig havfruefødselsdag med den fineste havfruepynt fra vores udvalg. Pynt op til den helt store guldmedalje, eller vælg lidt men godt inden for temaet, og glæd dig så til at overraske dit barn på den store dag.  

Hos BR.dk er vi vilde med fester, og vi bruger gerne enhver anledning til at fejre. Se hele vores store udvalg af produkter til temafester her, og vælg et tema, der passer til, hvad netop dit barn kan lide.  

 

Køb havfruepynt til fødselsdagen online hos BR.dk

Til barnet, der er vild med havfruer, vil en helt særlig havfruefødselsdag uden tvivl vække stor glæde. Lad dig inspirere af de mange muligheder her på siden, og inviter venner og familie til den hyggeligste dag med havfruetema, hvor dit barn virkelig kan få udlevet sin havfruedrøm. Vi har hurtig levering og altid mange skønne produkter på lager, så du nemt kan få planlagt en fantastisk fest med det ønskede tema.