365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Disneyland Paris konkurrence i BR

BR giver dig og din familie chancen for at vinde en eksklusiv tur til Disneyland® Paris fra d. 8-10. december 2023.

I anledningen af BR’s 60 års fødselsdag trækker vi én heldig vinder af en Magisk Weekend i Disneyland® Paris.

Præmien består af:

 • 3 dage og 2 overnatninger for en familie på 4 personer i et standardrum på 4-stjernet Disney’s Hotel New York – The art of Marvel Hotel.
 • Entrebilletter til begge Disney® parker til 3 dage  
 • Madkuponer til morgenmad, frokost og aftensmad i 3 dage.

...og endnu flere magiske overraskelser! 

 

Den heldige vinder får en helt unik oplevelse i Disneyland® Paris, hvor de vil deltage i fejringen af Disneys 100 års jubilæum med eksklusive aktiviteter, en galla middag og meget mere!

Disneyland Park

Fantasi bliver til virkelighed i Disneyland Park, hvor klassiske Disney-fortællinger og Star Wars legender bliver levendegjort som aldrig før. Føl den Disney-magi, som du kender og elsker, i de eventyrlige omgivelser omkring Torneroseslottet, attraktioner, parader og restauranter.

Walt Disney Studios Park

Træd ind i Disneys, Pixars og MARVELs betagende verdener. Fans, uanset alder, vil elske de unikke områder i Walt Disney Studios Park, fra Disneys og Pixars sjove og farverige verdener til spændende Marvel Avengers Campus spækket med action. Se, hvordan elskede historier bliver levendegjort for øjnene af dig. Der venter dig uforglemmelige eventyr i Disneys, Pixars og MARVELs betagende verdener.

Læs mere om Disneyland® Paris her

Konkurrencebetingelser

Vind en magisk weekend i Disneyland Paris

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.

 

 1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Du kan deltage i konkurrencen om en magisk weekend i Disneyland Paris, som udloddes i forbindelse med BR’s 60 års fødselsdag. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

 

Konkurrencen kører på Instagram fra 25.08.2023 til 21.09.2023. Efter konkurrencens afslutning udtrækkes en vinder – dog senest den 28.09.2023 kl. 10.00.

 

Præmien har en værdi af 84.488,42 kr. og består af:

 • 3 dage og 2 overnatninger for en familie på 4 i et standardrum på 4-stjernet Disney’s Hotel New York – The art of Marvel Hotel fra d. 8-10 december
 • Entrebilletter til begge Disney® parker til 3 dage
 • Madkuponer til morgenmad, frokost og aftensmad i 3 dage. Restaurantmulighederne er beskrevet på madkuponerne der udleveres. Madkuponerne kan bruges til frokost og aftensmad alt efter restaurantens åbningstider og ledighed.
 • Transport er IKKE inkluderet i præmien.

 

Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven. Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre BR. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod BR.

 

 1. Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

 

 1. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du følge @BRdanmark på Instagram og skrive en kommentar på konkurrenceopslaget. Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter den 21.09.2023 kl. 23.59 er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen.

 

 1. Udvælgelse af vindere

Der findes én vinder af konkurrencen. Vinderne findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle, der har deltaget i konkurrencen. Vinderne kontaktes på instagram og udnævnes på konkurrenceopslaget. Hvis en vinder ikke har svaret 21 dage efter, at vedkommende er blevet kontaktet af BR, forbeholder BR sig retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at BR må kontakte dig vedr. udlevering af præmien.

 

 1. Konkurrencen er arrangeret i samarbejde med Disney og Disneyland® Paris 

Du kan læse vores konkurrence- og privatlivspolitik her:

https://www.br.dk/konkurrencebetingelser/

https://www.br.dk/privatlivspolitik

 

 1. Afsluttende bestemmelser

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 dage og 2 overnatninger for en familie på 4 i et standardrum på 4-stjernet Disney’s Hotel New York – The art of Marvel Hotel
 • Entrebilletter til begge Disney® parker til 3 dage
 • Madkuponer til morgenmad, frokost og aftensmad i 3 dage. Restaurantmulighederne er beskrevet på madkuponerne der udleveres. Madkuponerne kan bruges til frokost og aftensmad alt efter restaurantens åbningstider og ledighed.
 • Transport er IKKE inkluderet i præmien.

 

Vilkår og betingelser for Disneyland® Paris opholdet:

 • 3 dage og 2 overnatninger for en familie på 4 i et standardrum på 4-stjernet Disney’s Hotel New York – The art of Marvel Hotel
 • Opholdet skal bruges d. 8-10 december 2023.
 • Mindst én person i gruppen skal være minimum 18 år.
 • Restaurantmulighederne er beskrevet på madkuponerne der udleveres. Madkuponerne kan bruges til frokost og aftensmad alt efter restaurantens åbningstider og ledighed.