365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ååååh nej! I Den Store Redningsaktion er Bamse blevet væk fra sin ejer. Men bare rolig! Fætter BR har spottet Bamse og sætter gang i den helt store redningsaktion. Intet legetøj bliver efterladt alene!

Bag kulissen

Velkommen bag kulisserne på Den Store Redningsaktion – BR’s nye minifilm! Her får julemagien frit spil, når legetøjet ”vågner” fra hylderne og tager aktion for at bringe Bamse sikkert tilbage til sin ejer.

Filmen er optaget i BR’s Magiske Legeverden i Aalborg, Løven. Tag forbi butikken i hele december og se nogle af stjernerne fra filmen, som har fået en unik plads i butikken; både Bamse, dino, helikopteren, dukkerne og den seje redningsbil

Emma, som spiller hovedrollen i Den Store Redningsaktion, kender du måske fra Ramasjang, hvor hun spiller Rosa i Babylons Stol.

Jonathan, den søde BR legekammerat fra filmen, er faktisk en ægte BR legekammerat, som du kan finde i BR’s Magiske Legeverden i Tilst ved Århus, hvor han til daglig står klar til at hjælpe de søde gæster i butikken.

Emma’s mor i filmen hedder Katharina, og hun er præcis lige så sød, som hun ser ud.

Puh, det var godt at Bamse kom tilbage til Emma, inden hun blev urolig! Fætter BR og hele det legende redningskorps står altid klar, parat til en redningsaktion. Besøg din BR butik og oplev magien.

Psst…  Dinoen har kun fået overfladiske skader på halen, så meldingen fra dyrlægen er, at han heldigvis snart er på toppen igen.

Glædelig jul fra Fætter BR og alle legekammeraterne.

Mød Emma og hendes mor

Mød legekammeraten Jon