365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

BR og Vores Børn

vil sammen inspirere børn og forældre til endnu mere leg

Leg er skønt! Leg er hygge, nærvær og livslang læring på den sjove måde. Og i BR gør vi alt for at bakke op om legen. Derfor har vi indgået et samarbejde med Vores Børn under overskriften ”Slip legen fri”, hvor målet er at styrke legelysten i de danske børnefamilier.

Få masser af inspiration

til fødselsdagsleg og -fest

Få inspiration til den første fødselsdage, lege til børnefødselsdagen, temafødselsdagen og meget mere. Hent dit gratis fødselsdagshæfte i din BR-butik eller læs det på BR.dk

Produceret i betalt partnerskab mellem BR og Vores Børn

Børnefødselsdagen er en oplagt mulighed for at gå amok i juniors yndlingstema med pynt, mad og gode lege. I fødselsdagshæftet finder masser af inspiration til sjove lege og borddækning til temafesten for dit barn.

I hæftet kan du blive inspireret til forskellige fødselsdagstemaer og du kan hente vores gratis fødselsdagsinvitationer - vi har lavet en der passer til hvert tema!

Gå all-in på sprudlende enhjørninge tema

Skal temaet til årets børnefødselsdag være enhjørningetema? Hvad med at dække et magisk bord, lege "sæt halen på enhjørningen" eller hold en eventyrlig skattejagt. Få meget mere inspiration i fødselsdagshæftet og hent vores gratis invitationer til enhjørningefesten her

Hold den sejeste fest med gaming tema

Er dit barn helt vild med Fortnite, Pokémon, Minecraft eller noget helt fjerde? Så er det oplagt at holde gaming-tema til den næste fødselsdag! I hæftet finder du bl.a. inspiration til at lave din egen Pokémon eller lege "den bedste Fortnite danser". Du kan hente og printe vores gratis invitation til gamingfesten her.

Find diskoskoene frem og hold disko tema til fødselsdagen

Skab den helt store fest med glimmer, diskokugler og børnecocktails. Hop ind i fødselsdagshæftet og se hvordan du laver DIY diskokugler, leger "på jagt efter musikken" og meget mere.

Du kan hente og printe vores gratis invitation, som passer perfekt ind i et disko-tema.

Hold en sørøverfest med skattejagt og klap for øjet

Ohøj - Alle mand på dæk! Hvis temaet til årets børnefødselsdag skal være pirattema, kan du finde masser af inspiration til sjove sørøverlege og det rette sørøverpynt i fødselsdagshæftet. Hent også vores fødselsdagsinvitation, som passer perfekt ind til temaet!