365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Genialt genbrug

En æggebakke bliver nemt til et sørøverskib, og paprøret fra toiletpapirsrullen til flotte havfolk eller nuttede dyr. Gå på jagt efter genialt genbrug, og slip kreativiteten løs.

Æggebakkeskibe

Som mast kan en strikkepind, en grillpind eller en pind fra haven bruges. Sejl klippes af papir og limes på med limpistol. Pynt med flag, pomponer, piberensere, maling og pailletter. 

Flyvemaskiner af ispinde og klemmer

Mal begge sider af tre hele ispinde og en halv ispind med maling. Mal også en tøjklemme af træ. Lim de to ispinde på klemmen 2 cm fra snuden, så de danner vingerne. Lim den halve ispind fast for enden af klemmen til hale.

Lim propellen på snuden og til sidst en knap oven på propellen. God til håndholdt flyvning eller udsmykning  på værelset.

Brandbil og sol

Mal ispinde i den ønskede farve, og dekorer efter fantasien med glimmer og knapper. 

Toiletrulledyr

Buk midten af toppen på en toiletrulle 2 cm ned, så der dannes ører. Mal dyremotiver med hobbymaling. Brug evt. en tynd tus til mindre detaljer.

Toiletrullehavfolk

Lim silkepapir (21 x 27 cm) rundt om toiletrullen midt på og gør halen flad med en hånd. Klip 2 hakker til finne og sno det nederste af halen rundt. Lim garnstykker på et kartonstykke (1 x 9 cm) til hår, og lim det inderst i toppen af toiletrullen, så kartonstykket med hår stikker lidt opad og danner hovedformen. Tegn øjne og mund med sort tus, og lim muslinger og andet pynt på med limpistol.