365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tilbud på bøger og film

Bøger og film er alletiders underholdning og oplagt til mange gode hyggestunder sammen som familie. Find masser af gode film og bøger på tilbud her til både store og små, og glæd jer til at fordybe jer i spændende fortællinger.

En verden af gode historier til tilbudspriser

Slip fantasien løs, og lev jer ind i fortryllende universer i vores film og børnebøger på tilbud. Her findes nogle af tidens mest populære bøger og film til børn, som de voksne højst sandsynligt også vil kunne lide. Vores tilbud på film giver mulighed for at skrue lidt ekstra op for filmhyggen med flere gode titler at vælge imellem, og vores bøger på tilbud er perfekte til godnatlæsningen ved sengetid eller blot til et øjeblik med brug for afslapning i sofaen efter en lang dag væk hjemmefra.  

Vil du have endnu flere muligheder at vælge imellem? Så tag et kig på det samlede udvalg af bøger og film her. 

 

Få mere sjov for pengene med film og børnebøger på tilbud

Bøger og film skaber rum for nærvær og bringer hele familien godt ned i gear, når tempoet i hverdagen bliver for højt. Det er rart at glemme tid og sted for en stund og i stedet give sig hen til fantasien og drømme sig ind i bøgernes og filmenes verden.  

Med bøger og film på tilbud kan ungerne både hygge sig alene, sammen og i selskab med deres yndlingsvoksne. Hav gerne en god samling af både film og bøger til at stå fremme derhjemme, så I husker at gribe muligheden for en afslappende stund sammen, når den byder sig. Det er de små åndehuller, der skaber samhørighed og fornyet energi i familien, og mange af vores film og bøger på tilbud bringer smil på læben eller giver anledning til et godt grin, der kan mærkes helt nede i maven.   

 

Find de bedste tilbud på film og bøger her

Udvalget af film og børnebøger på tilbud skifter løbende, og du kan derfor altid kigge ind forbi og finde produkter til nedsatte priser her. Du får altid 365 dages returret på alle film og bøger samt fri fragt ved køb for over 500 kr. Bestil her, og få de valgte bøger eller film leveret inden længe.