365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vind en 40 cm Squishmallows bamse til en værdi af 299,-

Konkurrencebetingelser

 

LÆS KONKURRENCEBETINGELSERNE GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingels­er.

 

1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand).

 

Du kan deltage i konkurrencen om én 40 cm Squishmallows bamse til en værdi af 299,- som udloddes i forbindelse med Squishmallows tour i BR i februar og marts måned, hvor squishmallows maskotten kommer rundt i 28 BR butikker (Vimmelskaftet undtaget). Der findes én vinder i hver af vores 28 butikker i perioden. Se på br.dk/events​​​​​​​ hvornår maskotten er på besøg i din butik og kom ned og deltag i vores konkurrence. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser. Konkurrencen kører ifm. Squishmallows meet n’ greet eventet i BR. Vi finder én heldig vinder senest en uge efter konkurrencen i butikken er afsluttet.

Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.  Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre BR. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod BR.

 

2. Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

 

3. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du have deltaget i skattejagten og fundet de 4 poster rundt om i butikken til Squishmallows meet n’ greet i BR og have givet dine bud på spørgsmålene.

Det er kun nødvendigt at have gennemført skattejagten én gang, for at have et lod i konkurren­cen. Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter eventets afslutning er ugyldige. 

 

4. Udvælgelse af vinder

Vinderne findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle, der har deltaget i skat­tejagten. Der udtrækkes 1 vinder i hver af de 29 BR butikker. Vinderne kontaktes på det oplyste telefonnummer eller mail, med henblik på udlevering af præmien. Præmierne skal afhentes i den BR butik man har deltaget i. Har vinderen ikke svaret inden 3 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af BR, forbeholder BR sig retten til at finde en ny vinder.

 

Du kan læse vores konkurrence- og privatlivspolitik her: https://www.br.dk/konkurrencebetingelser/

 

Privatlivspolitik for konkurrencen ” Vind en 40 cm Squishmallows bamse”

  1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Salling Group A/S

CVR-nr.: 35954716

Rosbjergvej 33

8220 Brabrand

Salling Group portal til henvendelser vedr. denne politik: https://gdpr.sallinggroup.com/hc/da

  1. Deltagelse i konkurrencen

2.1. Formål med og retsgrundlag for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger som led i konkurrencen med det formål at administrere din deltagelse og konkurrencen, herunder for at kunne kontakte dig, hvis du bliver udtrukket som vinder:

  • Navn
  • E-mail
  • telefonnummer

Vi foretager denne behandling, fordi det er nødvendigt, for at vi kan forfølge vores legitime interesse i at kunne administrere og afholde konkurrencen for derved at brande og promovere os, jf. persondataforordningens art. 6(1)(f).

2.2. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger indtil vinderen er fundet og konkurrencen er afsluttet, hvorefter oplysningerne slettes.

3. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os her https://gdpr.sallinggroup.com/hc/da 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Bemærk, at hvis du beder om at blive slettet, har du ikke længere mulighed for at deltage i konkurrencen.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Bemærk, at hvis du beder os om at begrænse behandlingen af dine oplysninger, kan det medføre, at du ikke længere har mulighed for at deltage i konkurrencen.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  1. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.