365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skrabelod konkurrencebetingelser

LÆS KONKURRENCEBETINGELSERNE GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingels­er.

1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand).

Du kan deltage i konkurrencen om 4650 præmier til en værdi af 10 – 4.995 kr., når du handler i BR fra d. 12 februar, og så længe lager haves, i forbindelse med eventet ”Vinterferie-sjov i BR”. Alle der handler i BR i perioden får udleveret et skrabelod og herved deltager man i konkurrencen. Præmien er købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser. Gæsten kan se om de har vundet, med det samme skrabefeltet er blevet skrabet.

Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.  Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre BR. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod BR.

Der er 50.000 skrabelodder med præmier på 4651 stk. Præmierne består af:

  • 2 x gavekort bestående af 1 overnatning på Hotel LEGOLAND + entre til LEGOLAND for 2 voksne og 2 børn –præmiens værdi 4.995,-
  • 2 x gavekort bestående af entrebilletter til LEGO HOUSE for 2 voksne og 2 børn – præmiens værdi 1.116,-
  • 2 LEGO® præmie pakker á DKK. 4.000,- i vejl. udsalgspris.
  • 145 gavekort til BR på 100 kr.
  • 4500 små præmier til en værdi af 10-30 kr.

 

2. Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

 

3. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal man handle i BR fra d. 12. februar og skrabe det udleveret skrabelod. Der udleveres ét skrabelod pr. gang man besøger en BR butik. Gælder så længe lager haves. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter eventets afslutning, er ugyldige. 

 

4. Udvælgelse af vinder

Skrabelodder udleveres tilfældigt og vinderen kan, med det samme de har skrabet feltet, se om de har vundet. Præmierne skal afhentes i den BR butik man har deltaget i. Præmien skal afhentes inden den 31. marts 2024.

 

5. Afsluttende bestemmelser

BR forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde Konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod BR.

Ingen dele af denne Konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Salling Groups udtrykkelige skriftlige samtykke.

Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.

BR er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.