365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Our Generation heste

Our Generation-heste indbyder til timevis af spændende rolleleg med interessen for heste og ridning som omdrejningspunkt. Our Generation-heste og tilbehør er oplagt at sætte på ønskesedlen eller at give i gave til et barn, der ganske enkelt ikke kan få nok af heste i alle afskygninger.

Our Generation-legetøj til det hesteinteresserede barn 

Har du et barn, der er helt bidt af heste, så vil legetøjet fra populære Our Generation være et sikkert hit. Serien af Our Generation-heste byder på masser af skønne heste i størrelser, der matcher Our Generation-dukkerne, og hertil kommer forskelligt tilbehør som eksempelvis en hestestald og hestetrailer. 

Our Generation er et brand, der styrker barnets indlevelsesevne, fantasi og selvfølelse, og det er skønt at kunne bruge sine interesser så aktivt og bringe sig selv så meget i spil i legen. Med Our Generation kan du nemlig være lige den, du allerhelst vil være, og legetøjet giver garanti for masser af skønne legestunder med heste, der gøres klar i stalden, tager ud på ridetur og meget mere – måske med inspiration fra barnets egen dagligdag.

 

Køb alt i Our Generation-heste og tilbehør online hos BR.dk 

Universet fra Our Generation handler om at turde bringe fantasien i spil og følge sine drømme. Mærket skaber gennemtænkt kvalitetslegetøj, der holder til at blive brugt, og gemmer du selv på et indre legebarn, går der nok ikke længe, før du også selv sidder med på gulvet eller ved bordet og deltager enten observerende eller aktivt i legen.

Lad dit barn vælge sin foretrukne Our Generation-hest her og forvent, at samlingen nok kommer til at vokse i fremtiden. Legetøjet er utroligt vanedannende, og det er helt fantastisk, hvordan legen bare kan blive ved og ved – hjulpet godt på vej af det flotte tilbehør. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af heste og tilbehør fra det skønne mærke, og vi håber, at du vil finde netop det, du søger, i sortimentet her hos BR.