365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids STOREY

Et fleksibelt reolsystem med livstidsgaranti til børneværelset. STOREY reolsystemet fra Hoppekids er perfekt til børneværelset. Det bygges op i moduler, så det kan tilpasses rummet, det skal stå i. Hylderne kan sættes i forskellige højder, så de passer til netop jeres behov. Der kan også tilføjes skriveborde, så pladsen på værelset udnyttes bedst muligt. Og har man brug for mere opbevaringsplads, kan man blot tilføje en sektion mere med det antal hylder, man ønsker.

Opbevaring til børn

De fleste børn har rigtig meget legetøj og nips, som de gerne vil have udstillet. Derfor er det vigtigt, at man har den rette opbevaring til børn. Med Hoppekids STOREY reolsystem får I en masse muligheder for at tilpasse jeres opbevaring til jeres børneværelse. Med STOREY systemet kan I selv bestemme hvor meget plads, der skal være mellem hylderne, så I kan få plads til høje dukkehuse, kuglerammer og meget andet.

 

Reoler til børneværelset

Når man vælger reoler til børneværelset, så er det vigtigt, at børn kan færdes sikkert omkring dem. Med Hoppekids STOREY reolsystem kan du fastgøre det til væggen så du sikrer, at det ikke vælter. Derudover kan du tilpasse hylderne så legetøj mm. enten er inde eller ude fra rækkevidde, hvis mindre børn ikke må få fat i eks. perler.

Da reolen har så mange udbygningsmuligheder, har man også mulighed for at tilpasse den til ældre børn. Man kan nemlig til STOREY-reolen få en indbygget seng, hvor der også er hylde plads over sengen. Det gør, at børnene selv kan tilpasse deres værelse, som de gerne vil have det. Det kan være, at sengen skal være i den ene side af reolen, eller at den måske skal være i midten af reolen. Med STOREY reolen har dit barn selv mulighed for at bestemme, hvor sengen skal stå henne, samtidig med, at der er masser af opbevaring på værelset.

 

Opbevaring på børneværelset – et reolsystem med skrivebord

I og med at børns værelser ændrer sig meget, så kan behovet for opbevaring på børneværelset ligeledes ændre sig. Med den alsidige STOREY reol kan I tilpasse opbevaringspladsen, som I vil.

Det kan være, at der ikke er behov for et skrivebord på værelset de første par år, så kan I vælge reolen uden en skriveplade. Men når barnet så bliver ældre, så kan I tilkøbe en skriveplade, så skrivebordet bliver en del af reolen. Hvis der bliver mangel på opbevaringsplads, så kan STOREY reolen udvides, og der kan tilføjes flere hylder, så man har endnu mere opbevaringsplads.

Da STOREY reolsystemet har så mange funktioner, fungerer det også rigtig godt på deleværelset – man kan nemlig have flere skriveborde inde i reolen, så hvert barn kan få deres eget skrivebord. Skrivepladen, der passer til reolsystemet, findes i to længder: 80cm og 100cm. Derudover er bordpladen designet med en bue, så børnenes arme bliver støttet, hvilket giver dem en bedre arbejdsstilling.

 

En reol med livstidsgaranti

Som en del af Hoppekids’ vision om at sikre længere levetid og holdbarhed på deres møbler, har deres STOREY reolsystem livstidsgaranti.

Hoppekids livstidsgaranti sikrer, at du får holdbare møbler til børneværelset. Livstidsgarantien dækker alle produkter i reol-serien STOREY.

Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Du kan læse mere om FSC certificeringen her.

 

Fordelene ved STOREY reolsystemet

  • Det har livstidsgaranti.
  • Du kan lave reolen med indbygget skrivebord og seng.
  • Hylderne og skrivepladen kan placeres i 56 forskellige positioner.
  • Hylderne kan bære op til 10kg
  • Det er et modulært system med forskellig længde hylder – 80cm og 100cm.