365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids opbevaring og tilbehør

Opbevaring til legetøj, bøger eller tøj – få styr på børneværelset med de smarte opbevaringsløsninger fra Hoppekids. Her kan du finde et praktisk klædeskab, en rummelig kommode, samt tilbehør til børnesengen, så der kan holdes orden i tøjet på værelset. Og er plads ikke det, der er mest af, kan du sagtens finde opbevaring, der passer perfekt til et mindre værelse. Overfladerne er behandlet med en vandbaseret lak, så du trygt og med god samvittighed kan placere møblerne på dit barns værelse.

Opbevaring til legetøj

I løbet af barndommen kan man hurtigt få samlet en masse legetøj sammen. Hvis det ikke altid skal ligge spredt ud over hele hjemmet, skal der gerne være en form for opbevaring på børneværelset, der kan holde styr på børnenes legetøj. Hos Hoppekids kan du finde forskellige typer af opbevaring til legetøj. Ønsker I en reol, der kan vise alt legetøjet frem og samtidigt gøre det nemt for barnet at få fat i, er der flere reoler til børn fra Hoppekids.

I kan også finde en legekiste med låg på, som gør det muligt at gemme legetøjet lidt væk. Hvad end I er på udkig efter reoler, skabe, hylder eller opbevaring med hjul, kan I finde en masse løsninger hos Hoppekids, så I kan få styr på alle sagerne på børneværelset.

Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Du kan læse mere om FSC certificeringen her.

 

Bogreol til børn

Læsning – både fælles og alene – er en vigtig del af børns udvikling. Af den grund skal der selvfølgelig være plads til bøger på børneværelset. Reoler i børnehøjde er gode til at opbevare bøgerne og samtidig give barnet mulighed for selv at få fat i bøgerne. Bogreolerne fra Hoppekids kommer i varierende størrelser, så du helt sikkert finder en reol, der kan passe ind på jeres børneværelse.

Den brede PETER reol er en rummelig bogreol med brede hylder, der kan indeholde en masse bøger. Og så gør højden på reolen det nemt for barnet selv at nå bøgerne. Har I derimod brug for en reol, der ikke optager for meget plads på værelset, er MARIE reolen ideel med dens slanke design, der gør den nem at placere på mindre værelser. Og ville en fleksibel reol med hjul passe bedre ind i jeres hjem, findes denne også i to forskellige størrelser.

 

Klædeskab til børn

Der er mange muligheder for tøjopbevaring til børn – nogle foretrækker kommoder med skuffer, hvor andre foretrækker et klædeskab med hylder. Hos Hoppekids kan du finde lidt af hvert, så du får opbevaring, der passer til jeres behov. Klædeskabene fra Hoppekids har både skuffer, hylder og bøjlestang, så der er god plads til forskellige slags beklædningsgenstande – hvad end det skal hænge eller ligge. Det gør det nemt at holde orden i tøjet på børneværelset.

Hylderne kan placeres i forskellige højder, så klædeskabet kan tilpasses indholdet. Det enkle og klassiske design på skabene fra Hoppekids gør desuden, at de fint kan indgå på ethvert børneværelse.

 

Knagerække og hylde til børn

Det kan være rart at kunne udnytte højden i rummet – især på små børneværelser. Én måde at gøre det på, er at sætte væghylder eller knagerækker op. Det kan samtidig give dybde til værelset at placere noget i højderne. Og så er det en god mulighed for at fremvise de billeder eller småting, som fortjener et lidt tydeligere udstillingsvindue.

En knagerække på børneværelset kan være en fantastisk måde at holde orden på. Det giver en plads til at hænge skoletasken, svømmetasken eller den hættetrøje, som altid ligger og flyder ovre i et hjørne af værelset.

 

Opbevaring på hjul

Møbler med hjul er ideelle til et børneværelse, da de er fleksible og nemt kan rykkes rundt på værelset efter behov. Og når der skal støvsuges på børneværelset, er det en fordel at have møbler med hjul under, som let lige kan flyttes til siden, så selv de bedst gemte nullermænd kan findes. Hos Hoppekids finder du forskellige opbevaringsmuligheder med hjul, som let kan indgå som en del af indretningen hjemme hos jer.

Rumdeleren på hjul, der findes i to forskellige størrelser, er en super praktisk reol med fire rum til at opbevare bøger, legetøj og andet. Den lave reol kan nemt passe ind under en høj seng eller et skrivebord og dermed spare på de gyldne kvadratmeter.

Og har I brug for opbevaring, som kan skjule lidt af rodet, som et børneværelse medfører, er legekisten fra Hoppekids perfekt. Den smarte kiste kan rumme en masse og være en stor hjælp til at fjerne legetøj i kampen om gulvpladsen. De fleksible møbler på hjul kan nemt flyttes rundt af barnet selv samt låses for en mere stabil placering.

 

Udtræksseng – en ekstra seng

En udtræksseng er perfekt til at fremtrylle en ekstra seng, når der er overnattende gæster. Når udtrækssengen ikke er i brug, kan den gemmes væk under sengen, så den ikke optager gulvplads. Og bliver der brug for en gæsteseng, kan den blot rulles ud fra sengen. Udtrækssengen passer til juniorsenge.

Har I derimod en højseng, kan loungemodulet fra Hoppekids være en god løsning til en ekstra seng. Loungemodulet kan placeres under højsengen og bruges som en hyggekrog til dagligt. Kommer der overnattende gæster, kan loungemodulet trækkes ud, så der skabes en ekstra soveplads.

 

Seng med skrivebord

Har I en højseng og ønsker at kombinere seng og skrivebord i én smart løsning, kan i her finde skriveplader, som kan placeres under en højseng. Ved at kombinere seng og skrivebord kan man udnytte pladsen under sengen og derved spare på gulpladsen på resten af værelset. Vælg enten en skriveplade, der går hele vejen fra sengeside til sengeside eller vælg en hjørnebordplade, som kun dækker den ene side under sengen.

 

Skuffer på hjul

Udnyt pladsen under jeres juniorseng med skuffer på hjul. Store brede skuffer under sengen kan opbevare legetøj, tøj eller ekstra sengetøj. Et skuffeelement kan gøre det nemt at rydde op og holde orden på værelset. Har I en lille trappe på sengen eller ikke nok plads til de store skuffer under sengen, kan I også finde en mindre skuffe. Så kan I selv bestemme hvor mange af de små skuffer, der passer under jeres seng.