365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids madrasser

Sengen er måske vigtig, men ligeledes er børnemadrassen. For det er den, som er med til at afgøre komforten i børnesengen, når de mindste skal sove. Hos BR.dk finder du et stort udvalg af Hoppekids madrasser til børn – herunder børnemadrasser af skum, koldskum og svanemærkede madrasser.

Børnemadras af høj kvalitet

Madrasser til børn er mindst lige så vigtige som madrasser til voksne, da børn skal have mange timers søvn. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af hvilken madras, dit barn skal have.

Hos Hoppekids har de udviklet 2 svanemærkede madrasser – ECO Dream og ECO Luxury, som er produceret i Danmark, og som bidrager til en god søvn hos dit barn.

ECO madrasserne er lavet af en allergivenlig madraskerne og madrasbetræk. De egner sig derfor godt til børn, der allerede har allergi, eller som er i øget risiko for det. Derudover er madrasserne lavet af Waterlily® skum, som er noget af det bedste på markedet – både hvad gælder råmaterialer og afskaffelsen.

 

Hvilken madras til dit barn?

Hos Hoppekids har de sørget for, at du altid kan finde en madras, som passer til de fleste børnesenge. Børnemadrassen 90x200 cm findes i fire forskellige modeller: Skum, Koldskum, ECO Dream og ECO Luxury. Det betyder, at du kan få en børnemadras lige efter jeres behov og prisklasse. Flere af madrasserne fra Hoppekids kommer også i målene: 70x160cm, 70x190cm, 90x190cm og 120x200cm og i to tykkelser: 9cm og 12cm.

  • Skum: Skummadrassen er den klassiske madras, som giver fin støtte.
  • Koldskum: Koldskum er lige tanden bedre end almindeligt skum. Koldskumsmadrasser er nemlig kendt for deres fasthed og bedre komfort end alm. skum, hvilket bidrager til at barnet får en bedre søvn.
  • ECO: ECO-madrasserne er de bedste fra Hoppekids. Madrasserne er både svanemærket, men de har også en højere komfort og er allergivenlige. Hvilket betyder, at børn får den mest optimale komfort under deres søvn.

 

ECO madrasserne er de bedste børnemadrasser fra Hoppekids

ECO Dream madrassen giver en øget komfort pga. dens Waterlily® skum, sammenlignet med en almindelig skummadras. ECO Dream madrassen er lavet med horisontale ventilationskanaler, så fugt og varme ledes væk fra kroppen, hvilket giver bedre luftcirkulation i løbet af natten.

ECO Luxury madrassen er ligeledes lavet i Waterlily® skum, dog har denne børnemadras et toplag af Celsius helseskum, som er særligt trykaflastende. Det bløde Waterlily® skum er særligt formbart og giver derfor optimal støtte for kroppen og hovedet, hvilket giver en bedre nattesøvn for børnene. Denne børnemadras er modsat ECO Dream lavet med ventilationshuller for at give den mest optimale luftgennemstrømning i løbet af natten. ECO Luxury er også den madras, som passer til senge i størrelsen 120x200cm.

3 grunde til at vælge en ECO børnemadras fra Hoppekids

  • Madrasserne er Svanemærket, hvilket du kan læse mere om her
  • Madrasserne er lavet i Danmark og bærer derfor kvalitetsstemplet Made in Denmark
  • Madrasserne er lavet af Waterlily® skum, som har en blød overflade og et fast indre, hvilket giver bedre komfort.

 

Madrasser med betræk

Når man vælger en madras til børnesengen, kan det være en god idé at vælge en madras med betræk. Med et madrasbetræk bliver madrassen beskyttet bedre, hvilket er med til at forlænge levetiden af den. Hos Hoppekids kan du finde fine betræk til jeres juniormadras. Betrækkene findes i flere forskellige farver, hvilket gør dem lidt mere unikke – og så kan I finde et madrasbetræk, der passer ind på netop jeres værelse.