365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids køjesenge

Mangler du ekstra sovepladser, eller ville dine børn elske at sove sammen? Med en køjeseng får I den ekstra soveplads, I har behov for uden, at den optager mere gulvplads. Med en Hoppekids køjeseng får I en svanemærket seng i forskellige størrelser & designs med muligheden for, at hele familien kan sove der. Se hele udvalget her på BR.dk.

Hoppekids køjesenge

Køjesengene fra Hoppekids findes i serierne ECO DREAM og ECO LUXURY. Serierne byder på et klassisk design med den hvide gennemgående farve, massivt fyrretræ og afrundede kanter, som passer perfekt ind på børneværelset. Sengene kommer i flere forskellige designs, som indbyder til den gode søvn og en masse leg på værelserne.

Køjesengene gør det muligt for jer at udnytte højden på værelset og gøre mere plads på gulvet til leg og andre børnemøbler på værelset. Køjesengen er et oplagt valg, hvis man bor småt og ikke har plads til at have to enkeltsenge stående på et værelse. Det kan også være, at der ikke er nok værelser, og nogle af børnene dermed skal dele. Eller måske vil dine børn bare gerne sove på samme værelse, hvortil køjesengen vil være et godt valg. 

Køjesengene fra Hoppekids findes i forskellige størrelser, så I kan finde den, der passer til jeres hjem. ECO DREAM-køjesengene fås i en delbar og ikke-delbar version og i 70x160cm og 90x200cm. ECO LUXURY-køjesengene fås i ”normal” højde samt i ekstra højde med endnu mere plads mellem de to køjer. De fås også i 70x160cm og 90x200cm.

Til køjesengene kan man få tilhørende skuffer, så man har en køjeseng med opbevaring – dermed bliver pladsen under sengen også udnyttet. Er det ikke ekstra opbevaring, man søger, men derimod en køjeseng med udtræksseng, så man kan også få den tredje soveplads. Hoppekids har nemlig deres egen udtræksseng, som kan gå ind under 90x200 senge. Udtrækssengen har plads til en madras, som måler 70x190x9 cm og er derfor velegnet til senge, der er 200cm i længden.

 

Junior køjeseng 70x160cm

Har du et sæt tvillinger eller børn, som ville elske at sove på samme værelse? Med den lille junior køjeseng 70x160cm kan selv de mindste børneværelser få plads til to senge, så dine børn kan sove sammen. Bliver køjesengen 70x160 cm for kort, så kan du vælge den klassiske 90x200 køjeseng, som giver jer ekstra længde og plads til, at børnene kan vokse.

 

Køjeseng til børn

Køjesenge til børn skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor er sengene lavet i slidstærke materialer, som overholder strenge krav til sikkerhed. Med svanemærkede køjesenge er I garanteret, at sengene er testet og overholder strenge krav inden for området med børnemøbler, så jeres børn kan opholde sig sikkert i møblerne. Du kan læse mere om Svanemærket certificeringen her.

Måske drømmer dine børn om at sove på samme værelse lige nu, men sådan bliver det nok ikke ved med at være. Det kan derfor være værd at overveje en køjeseng, som giver fleksibiliteten til at ændre dette senere. Med en køjeseng fra ECO LUXURY -serien har I mulighed for at ændre sengen til to enkeltsenge, såfremt det skulle blive nødvendigt. Alle ECO LUXURY -sengene kan nemlig laves om til to juniorsenge, hvis I vil separere sengene på et senere tidspunkt.

 

Familie-køjeseng til børn og voksne

Er I på udkig efter en køjeseng, som har plads til hele familien? Så kan I med fordel tage et kig på Hoppekids familie-køjeseng. Underkøjen måler nemlig 120x200 cm, hvilket svarer til en lille trekvart seng, og den øverste køje måler 90x200cm. Den dobbelte køjeseng kan med fordel også fungere som sovepladser til sommerhuset, hvor man oftest ikke har så meget plads at gøre godt med.