365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids juniorsenge

Er det blevet tid til at skifte tremmesengen ud med en juniorseng? Med det store udvalg af Svanemærkede juniorsenge fra Hoppekids, kan du finde den helt rigtige, hvad end det er juniorseng med sengehest, en lille trappe, skuffer eller måske i en helt anden farve, så kan du finde det blandt Hoppekids juniorsenge.

Hoppekids juniorsenge

Hoppekids ECO COMFORT, ECO DREAM OG ECO LUXURY juniorsenge er alle svanemærkede. Du kan læse mere om certificeringen her. Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Du kan læse mere om FSC certificeringen her. Dette er med til at sikre jer en holdbar og mere miljørigtig seng til børneværelset.

Det smarte ved mange af Hoppekids’ juniorsenge er, at de kan laves om til andre senge ved hjælp af deres moduler. Det betyder, at hvis I om to-tre år gerne vil lave sengen om til en halvhøj seng, så kan I nemt gøre det. Her skal I dog være opmærksom på, at det ikke er alle serier, der har samme udbygningsmuligheder.

 

Hvornår skifter man til juniorseng

Er dit barn blevet for stor til tremmesengen, eller er de begyndt at kravle ud at sengen om natten? Så er det måske tid til at skrifte over til en juniorseng. Så kan både I og barnet sove trygt om natten velvidende, at hvis de skulle kravle ud af sengen om natten, så er det mere sikkert. Typisk skifter man også tremmesengen ud med en juniorseng, når barnet er omkring de 2-3 år. Hvornår skiftet sker, afhænger dog også af det enkelte barn.

 

Juniorseng 70x160 cm

Mange vælger en 70x160 cm juniorseng som den første efter tremmesengen. Dette skyldes både, at de kan fås i mange forskellige farver, men også fordi det er en lidt mindre seng, så skiftet ikke virker så stort for barnet. Sengeserien ECO COMFORT er den svanemærkede serie af 70x160 cm juniorsenge. ECO COMFORT sengene kommer i de flotteste farver og med tilhørende skuffer og sengehest, så barnet er sikret mod at falde ud om natten, hvis de sover meget uroligt. ECO COMFORT serien er derfor perfekt som den første juniorseng, da den ikke er så stor.

 

Tre ting du skal huske når du vælger en Hoppekids juniorseng

Det kan være svært at vælge den rigtige juniorseng, men her er nogle råd, inden du skal vælge din næste Hoppekids juniorseng.

  • Undersøg hvilken størrelse, der er bedst til dit barn – skal det være den mindre 70x160 cm seng eller en 90x200 cm juniorseng, så barnet kan have den i længere tid?
  • Skal sengen kunne laves højere senere hen - så den kan blive til en halvhøj seng eller måske en køjeseng?
  • Skal sengen være farvet eller hvid?

 

Juniorseng med skuffer

Børneværelser roder tit og er oftest fyldt med en masse legetøj. Men hvordan får man plads til alt legetøjet, uden at det bliver placeret i en højde, hvor barnet ikke kan nå det? Vælger du en juniorseng med skuffer, får dit barn adgang til sit legetøj på en nem og sikker måde. Det bliver også nemmere at skjule alt rodet på værelset, når det blot kan skubbes ind under sengen.

Skufferne fra Hoppekids findes i flere størrelser, så de passer til juniorsenge med målene 70x160cm og 90x200cm. Derudover findes de også i forskellige farver, så de kan matche juniorsengene.

 

Juniorseng med madras

En juniormadras er lige så vigtig som selve juniorsengen. Madrassen skal nemlig være med til at sikre en bedre søvn for barnet, så de er udhvilet til en ny dag. Når I skal vælge en madras til jeres juniorseng, skal I være opmærksomme på længde, bredde og højde. Længden og bredden på madrassen skal selvfølgelig passe til længden og bredden på juniorsengen, I har valgt. Hvilken højde madras, I skal vælge, afhænger af hvilken serie, sengen hører til.

Ifølge sikkerhedsstandarder bør madrasserne til ECO COMFORT og ECO DREAM-sengene ikke være tykkere end 9 cm og ved ECO LUXURY-sengene, må de max være 12 cm.

 

En juniorseng til en skarp pris

Det kan være dyrt at have børn, men det behøver ikke altid at være dyrt at finde en juniorseng. Blandt Hoppekids’ serier finder du selvfølgelig også senge til skarpe priser. Serierne ECO COMFORT og ECO DREAM fra Hoppekids er de mere prisvenlige senge, som giver jer mulighed for at få en god juniorseng, som ikke går på kompromis med kvalitet eller Svanemærket. Så tag et kig på disse kategorier og find den helt rigtige seng til dit barn.