365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids hussenge og himmelsenge

Hussenge og himmelsenge er superpopulære på børneværelset. Dette skyldes, at der er utallige muligheder for at dekorere sengen, som man ønsker det. Himmel- og hussengene fra Hoppekids er Svanemærkede, hvilket giver dig en kvalitetsseng, som er bedre for miljøet. Så gå på udkig i alle himmel- og hussengene lige her og find din næste børneseng på BR.dk.

Søde hussenge til junior

En husseng til junior er den perfekte seng, hvis man ønsker sig en hyggelig seng, som kan bruges til fantasifulde lege. Den kan også være et godt sted for børn at trække sig tilbage i, slappe af og få en rigtig god søvn, når mørket lægger sig.

Og tænk hvis det at bygge en hule ikke krævede, at alle møbler skulle tildækkes med tæpper og puder, men at hulens skelet allerede var bygget. Med de fine hussenge fra Hoppekids har I allerede formen til den perfekte hule. I skal bare smide nogle tæpper hen over sengen eller bruge en af tekstilerne til hussengen, og så er hulen klar.

 

Husseng med skuffer

En husseng minder på mange måder om en klassisk juniorseng. Forskellen er bare, at den har et tag ovenpå. Hvis man gerne vil have mere opbevaringsplads på værelset, så kan man derfor også få skuffer, der blot kan rulles ind under sengen. Skufferne kan gemme legetøjet væk på en elegant og nem måde.

Du har mulighed for selv at vælge, om seng og skuffer skal matche, eller om skufferne skal have en anden farve end selve sengen. Det kan være at dit barn elsker blå eller lyserød, men en seng i den farve vil være for meget. Så kan I vælge nogle farverige skuffer i stedet for.

 

Hoppekids husseng

Hos Hoppekids handler det om hjerte og sjæl, og det at give børn den bedste seng, de kunne tænke sig. Derfor er der også lagt meget arbejde i, at møblerne er af høj kvalitet og i et design, som kan bruges igen og igen. Derfor findes deres husseng i flere størrelser, så både små og store børn kan få den seng, de ønsker sig. Derudover er alle hussengene fra Hoppekids svanemærkede og dermed bedre for miljøet. Du kan læse mere om Svanemærket certificeringen her.

 

Den lille husseng 70x160

ECO COMFORT hussengen er den mindste af hussengene og er derfor rigtig god som den første juniorseng efter tremmesengen. Hussengen måler 70x160 cm og findes i to flotte farver: den klassiske hvide, som passer ind i de fleste hjem og Dove Grey, som er en støvet grå farve, der giver unikhed på børneværelset.

Når ECO COMFORT hussengen bliver brugt som den første juniorseng, kan det være en god idé at give sengen lidt mere sikkerhed i form af en ekstra sengehest. Sengehesten fra ECO COMFORT serien kan fås i mange forskellige farver, så hvis man gerne vil mixe og matche med farverne, er der mulighed for det. Dette kan man ligeledes gøre med de tilhørende skuffer, som passer til ECO COMFORT hussengen.

 

Den store husseng

Den store husseng er fra ECO DREAM-serien og giver mulighed for, at dit barn kan have sengen i mange år, da den måler 90x200cm. Hoppekids ECO DREAM husseng kan fås både uden en sengehest eller med en fastmonteret sengehest og en lille trappe, så mindre børn har nemmere ved at komme i deres seng. Med en fastmonteret sengehest får I kanter næsten hele vejen rundt, så er du sikker på at puder, dyner og bamser bliver i sengen i løbet af natten.

ECO DREAM hussengen fra Hoppekids fås i den klassiske hvide farve og den mørke Smoked Pearl, som kan give et markeret udtryk til børneværelset.

Med en 90x200 husseng har du som forældre også mulighed for at ligge i sengen, når der skal læses godnathistorier, eller hvis dit barn har svært ved at falde i søvn uden dig. Der findes ligeledes skuffer til ECO DREAM hussengene.

 

Himmelseng til børn

Drømmer dit barn om en prinsesseagtig og eventyrlig seng, som kan dekoreres med fine gardiner? Så kan himmelsengen være den perfekte seng. Himmelsengen fra Hoppekids fås i to størrelser: 70x160 cm og 90x200 cm. Himmelsengen er en velegnet børneseng, hvis man ønsker sig en stilren og elegant seng, som har et romantisk udtryk. Til himmelsengen findes der fine hvide halvt-gennemsigtige gardiner, som giver et roligt udtryk og er med til at indramme sengen.

 

Himmelsengen fra Hoppekids fås i to forskellige modeller

Der fås en himmelseng med en lille stige og høje kanter hele vejen rundt ligesom på hussengen. Denne model, er særligt god til lidt mindre børn, som lige kommer fra tremmesengen. For med den lille trappe er det lidt sjovere at komme op i sengen, og kanterne hele vejen rundt om sengen giver barnet lidt ekstra sikkerhed i løbet af natten, hvis de ligger meget uroligt.

Den anden model er den almindelige himmelseng, som ikke har nogen sengehest foran. Sengen bliver typisk brugt til lidt ældre børn, som er bekendt med at sove i en juniorseng. Skulle I have behov for en ekstra sengehest, så kan der tilkøbes aftagelige sengeheste, som nemt kan fjernes i løbet af dagen, når sengen ikke bruges til at sove i. Til denne model har I også mulighed for at få plads til en udtræksseng, som kan bruges, når I har overnattende gæster.