365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids højsenge og mellemhøje senge

Er pladsen knap på børneværelse eller ønsker dit barn sig en højseng? Med højsengene fra Hoppekids er det nemt at udnytte den ofte sparsomme plads på værelset. En højseng giver jer plads til, at I kan lave hyggelige lounge- og arbejdsområder under sengen. Hos BR.dk finder du et stort udvalg af høj- og mellemhøje senge til børneværelset.

Højseng med skrivebord

Blandt Hoppekids’ senge, kan du også finde en højseng med skrivebord. Der findes to variationer af en Hoppekids højseng med skrivebord. Den ene variation har en bordplade under sengen, som er lige så lang som sengen, hvilket giver masser af bordplads til at være kreativ, lave lektier eller til at have sin computer stående.

Den anden variation er MEGA-sengen, som både findes i en ECO DREAM og ECO LUXURY version. Denne højseng kommer med et hjørneskrivebord samt et loungemodul under sengen. Lounge-modulet fungerer som en udtræksseng, så der også er plads, når vennerne skal overnatte. MEGA-sengen har både plads til, at der kan laves lektier under sengen samt et lille hyggehjørne, hvor man kan slappe af.

 

Høj seng 90x200 – en seng med ekstra plads

Den 90x200cm mellemhøje seng er et rigtigt godt valg, hvis man leder efter en lidt større børneseng, som giver mere bevægelsesplads i sengen samtidig med, at man bibeholder gulvpladsen på værelset. Sengen er 108 cm fra gulvet til bunden af sengen, hvilket giver masser af plads til at have opbevaring under sengen eller til et hyggeområde, hvor der er plads til leg og afslapning.

 

Højseng med opbevaring

Opbevaring kan være en svær ting at få plads til - især på små børneværelser. Hvis man har højden til en højseng, så kan dette være en god måde at skabe mere plads til opbevaring på. Højsengene fra Hoppekids giver dig mulighed for selv at style pladsen under sengen, lige som du har lyst til. Du kan f.eks. sætte en reol og/eller et skrivebord ind under sengen, så man har bøger og tegneudstyr tæt på det kreative område. Du kan også vælge at hænge en hylde op på væggen under sengen, så man kan have billeder og pynte ting stående, og derved gøre rummet mere personligt.

 

En Hoppekids højseng

Hoppekids højsenge er fremstillet i massivt fyrretræ, som kommer fra ansvarligt skovbrug. Dette giver jer en sikker og stabil højseng, som kan klare børns eventyrlige lege og tumult. De stærke materialer gør, at Hoppekids senge kan bruges i mange år, samt at de kan gå i arv mellem søskende. Højsengene findes i serierne ECO DREAM og ECO LUXURY og kommer i størrelsen 90x200cm, som er den model, der giver jer flest muligheder for at ændre sengen senere.

Den mellemhøje seng findes ligeledes i en ECO DREAM og ECO LUXURY version. I ECO DREAM-versionen findes den i størrelsen 90x200 cm med en lige stige. I ECO LUXURY-versionen findes sengen i størrelserne: 70x160cm & 90x200cm og med tilvalg af enten en lige eller skrå stige.

Hoppekids høje senge er i øvrigt TÜV certificeret, hvilket betyder, at de er testet til at leve op til DS/EN747, som stiller krav til sikkerheden af senge, hvor madrassen er mere end 60 cm fra gulvet.

 

En høj seng med hule

Hvad elsker børn mere end at lege skøre lege… det skulle lige være at bygge huler. Med de mellemhøje senge har børnene stadig mulighed for at få en rigtig hule-følelse under sengen uden, at afstanden mellem gulvet og bunden af sengen, bliver for stor. Til hjælp med hulen har Hoppekids deres fine forhæng, der passer til den mellemhøje seng, som børnene kan finde i mange forskellige temaer.

Da den mellemhøje seng ofte bliver brugt af lidt yngre børn, kan man også bruge pladsen under sengen til at have sit legekøkken stående og dermed lave et lille rum, hvor man har køkken og bord & stole stående. 
Pladsen under sengen kan ligeledes dekoreres med lyskæder, madrasser og en masser puder, så man har et hyggeligt afslapningsområde, hvor børnene kan geare lidt ned.

 

Hvornår kan man bruge en højseng?

Det er meget svært at sige, hvornår et barn kan bruge en højseng, da det er meget individuelt, hvornår børn er klar til det. Der er også forskel på om det er en mellemhøj seng eller højseng, da barnet skal kravle højere op i en højseng. Børn er dog typisk omkring 8-9 år, når de kan bruge højsengen, og typisk vil de være et par år yngre, når det gælder den mellemhøje seng, da der ikke er lige så langt op til køjen.