365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids ECO LUXURY

ECO LUXURY-sengene er luksusserien fra Hoppekids. Serien tilbyder næsten uendeligt mange muligheder for at ændre sengen og tilkøbe ekstra tilbehør. ECO LUXURY-serien er svanemærket og har livstidsgaranti. Derudover har den endnu bedre sikkerhed i form af højere sengesider og tykkere stolper. Så tag på udkig i alle ECO LUXURY sengene lige her på BR.dk.

ECO LUXURY-sengene fra Hoppekids

ECO LUXURY-sengene fra Hoppekids er de senge, som har flest designmuligheder. Det betyder, at du både kan få skrå stiger, håndtag og flere udbygningsmuligheder på sengen. ECO LUXURY-serien er den eneste sengeserie, som har livstidsgaranti. Livstidsgarantien dækker fabrikationsfejl og giver en 5-års supperingsgaranti på moduler og tilbehør.

Såfremt du ønsker, at din nye ECO LUXURY seng, skal have livstisgaranti, så skal du huske at registrere dit møbel hos Hoppekids indenfor 3 måneder efter købet. Derudover er serien svanemærket, hvilket sikrer jer mere miljørigtige produkter, som lever op til strenge standarder inden for børnemøbler. Svanemærket sætter strenge krav til kemikalier, og hvad der bliver brugt i svanemærkede møbler – til gavn for dit barns sundhed. Du kan læse mere om Svanemærket certificeringen her.

 

Fordelene ved Hoppekids ECO LUXURY senge

Er du i tvivl om hvilken serie, du skal vælge fra Hoppekids? Med en ECO LUXURY seng får du disse fordele:

  • Livstidsgaranti
  • Højere sengesider – Hvilket giver mere sikkerhed til de høje senge.
  • Svanemærkede senge
  • Muligheden for at vælge håndtag og skrå stiger til sengene – som gør det nemmere for dit barn at komme op og ned ad sengen.
  • Et fuldt modulært system – som giver næsten uendelige muligheder for at ændre sengen med moduler.
  • Tykkere stolper – disse er med til at give en mere stabil seng med længere holdbarhed.
  • ECO LUXURY-serien er testet til at leve op til DS/EN747, som stiller krav til sikkerheden af høje senge, hvor madrassen er mere end 60cm over gulvet

 

Valg af madras til ECO LUXURY seng

Når du vælger en ECO LUXURY seng, får du også flere valgmuligheder, når det kommer til madrasser. Alle madrastyperne fra Hoppekids fås i en 12cm tykkelse. Madrasser med denne tykkelse/højde er beregnet til ECO LUXURY-sengene, da deres sengesider er højere.

De kan derfor have højere madrasser uden, at det påvirker sikkerheden, og hvad der er anbefalet til børnesenge. En tykkere madras i børnesengen giver også dit barn en bedre komfort - særligt ved de lidt ældre børn, som bruger 90x200cm senge.

 

Hoppekids ECO LUXURY 90x200 senge

Hoppekids ECO LUXURY 90x200 senge er de børnesenge, som giver jer flest muligheder for at ændre den efter jeres behov. Så når det er, at junior ikke længere vil sove i en almindelig juniorseng eller hvis dit barn skal dele værelse med andre søskende, så kan juniorsengen laves om til halvhøje, mellemhøje, høj- og køjesenge.

Alt du skal gøre for at ændre sengen er at finde ud af hvilken seng, I gerne vil have, og derefter finde det tilhørende modul. Med 90x200cm senge kan pladsen under en juniorseng også bruges til en udtræksseng, så der er plads til overnattende gæster på værelset.

 

Hoppekids ECO LUXURY køjesenge

Står du og skal indrette et deleværelse med begrænset gulvplads, eller vil du bare gerne udnytte pladsen bedst muligt på børneværelset? Så kan en ECO LUXURY køjeseng fra Hoppekids være et godt valg. ECO LUXURY køjesengene findes i flere slags og i størrelserne 70x160 og 90x200. I kan selv vælge om det skal være en lige eller skrå stige til sengen.

Det smarte ved nogle af ECO LUXURY køjesengene er, at de kommer med ekstra højde til den nederste køje. En køjeseng med ekstra højde giver mulighed for, at man kan bruge pladsen bedre i underkøjen, og så man har lidt mere plads til at bevæge sig på, når man vil opholde sig i sengen. Derudover er der også mere plads til, at man kan personliggøre væggen ved sengen, når man vælger den høje køjeseng.