365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids ECO DREAM

Børnesengene fra Hoppekids ECO DREAM er en serie af de mest populære sengevarianter til børneværelset, som samtidig bærer Svanemærket. ECO DREAM-serien er den prisbevidste serie, som er designet i et let og elegant look, der giver et roligt udtryk på værelset. En Hoppekids ECO DREAM -seng er for dig, der leder efter en børneseng til en god pris, og som har et udvalg af ombygningsmuligheder.

Hoppekids ECO DREAM juniorsenge

Er I på udkig efter en juniorseng men i tvivl om hvilken, I skal vælge? En seng er for mange børn ikke bare et sted, hvor de sover. Mange børn både leger og slapper af i den, hvorfor det også er vigtigt, at sengen kan holde til det. Med en ECO DREAM juniorseng fra Hoppekids, får I en kvalitetsjuniorseng, som er svanemærket. Du kan læse mere om Svanemærket certificeringen her.

Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. ECO DREAM -serien er en samling af de mest populære sengemodeller, så I kan finde sengen, der passer hjemme hos jer. Du kan læse mere og FSC certificeringen her.

Juniorsengene fra ECO DREAM-serien findes i flere forskellige farver & størrelser og med diverse tilbehør. Så er I på jagt efter en 70x160 cm eller 90x200cm juniorseng, så findes de også i denne serie. I ECO DREAM-serien kan I også få små stiger til juniorsengen, så det er nemmere/sjovere for mindre børn at komme op i sengen. Derudover findes der også forskellige sengeheste til sengen, så man selv kan vælge, om den skal være fastmonteret eller ej.

 

Farvede børnesenge

Elsker dit barn farven lyserød, og drømmer de om en lyserød seng? Med de farvede børnesenge i ECO DREAM-serien kan dit barn få sin drømmeseng. De farvede senge fra ECO DREAM måler 90x200cm og giver dermed god plads til dit barn.

De farvede senge fra ECO DREAM-serien, bliver også kaldt for MY COLOR, og sengene findes i 4 skønne farver: Pale Rose, Dream blue, Smoked pearl og Pale green. MY COLOR-sengene er delbare og fås som en klassisk juniorseng og som en halvhøj seng. Skulle man have lyst til at lave juniorsengen om til en halvhøj seng, så findes der altså et modul til sengen i samme farve. Derudover kan der også fås matchende skuffer til, som kan rulle ind under juniorsengen.

 

Hoppekids ECO DREAM 90x200

Hoppekids 90x200 cm senge er den model, som giver flest muligheder for at ombygge sengen senere. Hvis du vælger en 90x200cm juniorseng fra ECO DREAM -serien, så har I mulighed for at ændre den til en af følgende senge: halvhøj-, mellemhøj-, høj-, hus-, køje- og himmelseng. En 90x200 børneseng giver jer ikke bare en juniorseng, som I kan have i mange år, og som kan ændres efter barnets behov.

Der er også mulighed for at bruge pladsen under sengen til en ekstra soveplads. For når man vælger en 90x200cm seng, så er det plads til en udtræksseng under sengen og man kan derved få en ekstra soveplads på værelset, uden at man skal have en madras stående i hjørnet. Udtrækssengen kan både bruges til at lege på i løbet af dagen, men den kan også bruges, hvis søskende, venner eller voksne skal sove på værelset.

 

Fordelene ved ECO DREAM-serien fra Hoppekids

Fordelene ved ECO DREAM-sengene er:

  • Det er en prisbevidst sengeserie – det vil sige, at du får meget pengene.
  • Et udvalg af sengene fås i flere farver.
  • Det er et semi-modulært system – det vil sige, at der er mange muligheder for at ændre sengen, hvis du har valgt en modulær seng.
  • Serien er svanemærket.
  • ECO DREAM -serien er testet til at leve op til DS/EN747, som stiller krav til sikkerheden af senge, hvor madrassen er mere end 60cm over gulvet.