365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids ECO COMFORT

Er det første gang den lille skal have en juniorseng, eller er I på udgik efter en farverig juniorseng? Så er ECO COMFORT det helt rigtige valg. ECO COMFORT sengene er alle Svanemærkede og fås som juniorseng i et hav af forskellige farver og som husseng. ECO COMFORT sengene måler 70x160cm og er en god overgangsseng, når man som barn lige kommer fra tremmesengen.

Hoppekids ECO COMFORT juniorseng

Hoppekids ECO COMFORT senge er de perfekte juniorsenge, hvis det er tid til at flytte den lille fra sin tremmeseng og over i en rigtig seng. ECO COMFORT sengen findes både som en juniorseng og som en husseng, der begge måler 70x160cm. Til både hussengen og juniorsengen kan du få matchende skuffer og sengehest, så dit barn kan sove sikkert og trygt i deres seng, og så alt legetøjet nemt kan gemmes væk.

Både juniorsengen og hussengen bærer Svanemærket, hvilket betyder, at de lever op til strenge krav inden for børnemøbler - fremsat af det uafhængige miljømærke. Når du vælger en Svanemærket børneseng, vælger du et produkt som er mere skånsom for miljøet. Du kan læse mere om certificeringen her.

ECO COMFORT sengene er det simple valg for dem, som er klar til at rykke over i en almindelig seng. Vær opmærksom på at ECO COMFORT sengene ikke er modulære, så det er ikke muligt at bygge sengen højere, hvis du ønsker at gøre dette på et senere tidspunkt. Overvejer I at sengen skal bygges om, når barnet er ældre, bør I kigge på serierne ECO DREAM og ECO LUXURY, som begge er modulære sengeserier.

 

De farverige ECO COMFORT juniorsenge

ECO COMFORT juniorsengen er den mest farverige seng fra Hoppekids. Sengen kommer i 6 forskellige farver – lige fra en flot lyseblå til grønne og lyserøde senge, som alle kan fås med matchende skuffer og sengehest. Denne juniorseng er særlig god til mindre børneværelser, hvor pladsen er knap, eller til værelser hvor man gerne vil have flere farver ind.

Til ECO COMFORT juniorsenge kan du få en sengehest, som matcher farven på sengen. Det smarte ved denne sengehest er, at du ikke behøver at skrue den fast til sengen. På den måde kan sengehesten tages af i løbet af dagen, når værelset skal bruges til leg og blot sættes på igen, når sengen igen skal bruges til at sove i.

Udover sengehesten findes der også skuffer i matchende farver til ECO COMFORT. De brede og rummelige skuffer med hjul placeres under sengen og kan nemt rulles ud, når indholdet skal tages i brug. Skuffer på hjul er fantastiske til at fjerne noget af rodet fra gulvet og kan bruges til legetøj, sengetøj eller eks. Sæsonpræget tøj, som gerne må gemmes væk i en periode.

 

Hoppekids ECO COMFORT husseng

En husseng er en sjov og spændende seng at have på børneværelset. Formen på sengen giver mange muligheder for at lege med looket – og for at lave hyggelige huler, som man kan kravle ind i, når man har brug for at lukke verden ude. Hos Hoppekids kan du finde forhæng, der kan bruges over taget på hussengen, så der skabes et lille hus på værelset.

Den lille størrelse på ECO COMFORT hussengen gør det muligt at have sengen på mindre værelser. Hussengen findes både i hvid og en lys grå farve. De dæmpede og neutrale farver gør det nemt at inkludere hussengen på ethvert børneværelse. Til hussengen findes der selvfølgelig også både sengehest og sengeskuffer, der matcher farverne på sengen.