365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids borde og stole

Borde og stole er noget, vi alle har brug for. Med et børnebord og stole på børneværelset, har børn nemmere ved at sidde i en ordentlig arbejdsstilling, når de tegner og leger. Og så kan bordet også bruges, når der er te-selskaber, eller hvis legetøjsbilerne bilerne har brug for reparation. Børnestolene fra Hoppekids er solide og praktiske, men samtidig så lette, at børn selv kan flytte rundt med dem.

Børnebord med stole

MADS børnebordet fra Hoppekids er et smart lille børnebord, som kan fås i flere forskellige farver, så de kan passe til ethvert børneværelse. Børnebordet findes i 8 forskellige farver: Hvid, grå, lyserød, mørke grå, grøn m.m. Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Du kan læse mere om FSC certificeringen her. Bordet er endvidere lakeret med en vandbaseret lak. Da bordet er lakeret, er det nemmere for jer at holde det rent, hvis der skulle komme fedtfingre på. Alt du skal bruge er en hårdt opvredet klud og lidt mildt sæbevand.

Til MADS børnebordet kan du få tilhørende stole. Ligesom med bordet, anvender Hoppekids FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Stolene findes i samme farver som bordet, så man kan sammensætte et matchende sæt. Man kan også vælge at mixe på tværs af farverne, så man får lidt variation og flere farver.

 

Børnebord med opbevaring

Opbevaring er en vigtig del af børneværelset – især opbevaring som børn selv kan nå. Med det fine MATHILDE bord og stolesæt er opbevaringen i møblerne. Bænken er nemlig lavet som en legetøjskiste, hvor man kan opbevare diverse legetøj som bamser, legoklodser og meget andet. Bænken er lavet med et fint lille ryglæn, som børnene kan læne sig op ad.

Derudover er bænkens låg lavet med udfræsninger i træet, så små fingre ikke kommer i klemme. For at gøre den endnu mere børnevenlig, er bænken lavet med en lukkemekanisme, så låget holdes åbent ved en 45 graders vinkel. Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder.

 

Skrivebord til børn – med skuffer og opbevaring

Et bord kan være en fantastisk tilføjelse til børneværelset og kan være omdrejningspunktet for en masse kreative aktiviteter. For skolebarnet er et skrivebord et must. For børn er et skrivebord der, hvor de kan sidde i ro og fred og forberede deres lektier. At have sin egen plads til lektielæsning kan ofte være en motivationsfaktor, der gør det nemmere at holde koncentrationen og få opgaverne lavet.

For at holde orden i sagerne kan et børneskrivebord med opbevaring være en rigtig god idé. Hoppekids har flere muligheder for skriveborde med opbevaring. Man kan f.eks. få skuffer på hjul til skrivebordet, som kan placeres under skrivebordet og rykkes rundt efter behov. En anden mulighed er et skrivebord med skuffer, der monteres direkte under bordet og dermed holder gulvet frit.

Har du et barn derhjemme, som bare elsker at indrette, rykke rundt og forny sit værelse? Så er et skrivebord med hjul måske lige løsningen, der passer ind i jeres hjem. De fire hjul kan låses, så bordet står stabilt og sikkert, når det skal bruges. Og ønsker man at rykke rundt, er det nemt at flytte med skrivebordet. Det kan også være en stor hjælp, når der skal gøres rent på værelset, da det er nemt at rykke skrivebordet ud, så støvsugeren kan komme til.

Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. De er overfladebehandlet med en vandbaseret lak. Du kan derfor trygt placere skrivebordene på børneværelset.