365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids børnesenge

Sengen er det vigtigste møbel på børneværelset. Børnesengen er nemlig der, hvor barnet bliver udhvilet til dagens strabadser, men den kan også være et vigtigt element for børns leg, da den både bliver brugt som hule, rumskib og meget andet. Derfor finder du et bredt udvalg af børnesenge fra Hoppekids hos BR.dk, heriblandt halvhøje børnesenge, juniorsenge, køjesenge og mange flere, som kan dække dit barns behov.

Praktiske og svanemærkede børnesenge

En børneseng skal kunne holde til lidt af hvert og gerne i mange år. Derfor har fokusset hos Hoppekids været at lave børnesenge, som ikke går på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden.
De fleste af børnesengene fra Hoppekids er derfor svanemærkede og dermed bedre for miljøet. Du kan læse mere om Svanemærket certificeringen her.

Det specielle ved Hoppekids børnesenge er, at de fleste er modulære, hvilket betyder, at I får en børneseng, som kan bruges i længere tid, og som kan laves om, når I har behov for det. Derved kan juniorsengen laves om til en halvhøj seng, mellemhøj seng, køjeseng og meget mere, hvilket er med til at forlænge levetiden på børnesengen.

 

Skarpe priser på børnesenge

Leder du efter en børneseng til en skarp pris, som stadig er god? Blandt de mange børnesenge kan du finde et stort udvalg af børnesenge, der er til at betale. ECO Dream-serien fra Hoppekids er den prisbevidste serie, hvor I får masser af seng for pengene, og hvor I ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. ECO Dream-serien giver jer et system med mange muligheder for at ændre sengen senere hen og ovenikøbet muligheden for en farvet børneseng til en skarp pris. Så er du på udkig efter en kvalitetsseng med Svanemærket, og semi-mange muligheder for at ændre sengen senere hen, så er det ECO Dream-serien, du skal gå på jagt i.

 

Børnesenge 90x200

Børn vokser hurtigt, og derfor kan det være en god idé at overveje en 90x200 cm børneseng, for så behøver du ikke udskifte børnesengen flere gange. En 90x200 cm børneseng giver ikke bare dit barn mere plads til at vokse i, det er også den størrelse, som giver flest muligheder for at ændre sengen til en anden. Med en 90x200 børneseng har I mulighed for enten at bruge pladsen under sengen til ekstra opbevaring eller til opbevaring af en udtræksseng, så der er plads til at venner eller søskende kan sove på værelset, uden at det optager mere plads på værelset.

 

Smarte børnesenge til værelset 

Hoppekids mange senge gør det muligt at matche ethvert behov. De fleste senge fra Hoppekids er Svanemærket, hvilket giver jer børnesenge, der er bedre for miljøet. Derudover er mange af Hoppekids senge lavet med smarte løsninger, så I har plads til opbevaring, skriveborde og meget andet under sengen. Med højsengene er der både plads til et skrivebord og loungemodul under sengen. Loungemodulet kan ovenikøbet ændre længde, så den kan bruges som en lille sofa eller ekstra seng, hvis man har overnattende gæster.

 

Børnesenge med opbevaring

Har du svært ved at finde ud af, hvordan du skal opbevare alt legetøjet på børneværelset? Og leder du måske efter en børneseng med opbevaring? Så er Hoppekids et rigtig godt valg. Du kan nemlig finde de fineste skuffer med hjul, som kan rulles ind under børnesengen, og som passer til både en juniorseng, himmelseng, husseng eller køjeseng – derved kan legetøjet nemt gemmes væk. Vælger I en højere seng, så kan man at sætte reoler under sengen, og på den måde udnytte pladsen bedre.