365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids børnemøbler

Børnemøbler fra Hoppekids kan være med til at skabe det perfekte børneværelse. De kan skabe hyggelige områder, hvor børn kan udfolde deres kreative evner og være med til at bidrage til deres leg. Med Hoppekids børnemøbler kan du finde små søde bord- og stolesæt i forskellige farver, legetøjskister til alt legetøjet og meget mere. Se hele udvalget lige her.

Praktiske børnemøbler fra Hoppekids 

Børnemøbler skal kunne holde til lidt af hvert med børns - nogle gange - vilde leg. Derfor er det også vigtigt, at møblerne er lavet i god kvalitet. Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Du kan læse mere om FSC certificeringen her. Blandt børnemøblerne fra Hoppekids finder I alt lige fra skriveborde til legetøjskister, som kan hjælpe til med at holde styr på børneværelset.

Det kan være en fordel at inkorporere små møbler på børneværelset. For når det kommer til at være lille, så kan det nogle gange godt være svært at komme op på en voksenstol, uden hjælp fra andre. Med små møbler på værelset har børn nemmere ved at fordybe sig i tegninger, lege og andre sjove ting samt komme til tingene uden hjælp fra andre. Derfor er børnemøblerne fra Hoppekids lavet med omtanke for børnene. Legetøjskisten er f.eks. lavet, så det er nemt for børn at komme til deres eget legetøj, uden at de får deres fingre i klemme. Og MADS stolene er lette nok til, at børn selv kan flytte rundt på dem.

Men børnemøbler er ikke kun små fine borde til børneværelset. Det er en hel kategori, som dækker over opbevaringsmuligheder, skriveborde, børnesenge, sækkestole og meget mere.

Og særligt opbevaring er en vigtig faktor på børneværelset - for det bliver nemt rodet. Har I en høj seng, så kan I med fordel bruge pladsen under sengen til opbevaring – det kan bl.a. være reoler med hjul, så det er nemt at flytte rundt, hvis man også vil lave huler under sengen.

 

Børnemøbler i træ

Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Overfladerne er lakeret med en vandbaseret lak. Dette giver jer nogle meget holdbare møbler, men også møbler der er nemme at rengøre, så børneværelset kan holdes ordentligt. Når møblerne bliver beskidte, så kan de vaskes med mildt sæbevand og en opvredet klud – så alle fedtfingrene kommer væk.

 

Farverige børnemøbler

Børnemøbler skal ikke bare være praktiske, men de må også gerne passe ind i hjemmet og børns livlige fantasier. Nogle børn og voksne elsker farverige møbler, mens andre er mere til de enkelte og naturlige. Er du hende eller ham, som elsker farver, så kan det fine MADS bord- og stolesæt fra Hoppekids være de helt rigtige børnemøbler for jer. Sættet findes nemlig i 7 vidunderlige farver, som kan passe ind på ethvert børneværelse, og køber du bordet og stolene enkeltvis, så kan du mixe imellem farverne.

 

Opbevaring på børneværelset

Det er vigtigt med god opbevaring på et børneværelse, for når hele bøtten med Legoklodser er blevet vendt på hovedet, og der samtidig har været gang i legekøkkenet, så kan det virke uoverskueligt at finde plads til det hele. Hos Hoppekids finder du mange forskellige løsninger til, hvordan I kan opbevare jeres legetøj, bøger og tøj på børneværelset. Se de fine og klassiske skabe eller den stabile kommode, der kan holde styr på børnetøjet. Eller de mange forskellige reoler, der kan skabe overblik over alle bøgerne samt det legetøj, der fortjener en særlig udstillingsplads. Med fleksible opbevaringsløsninger fra Hoppekids kan I holde orden på alle børneværelsets skatte.