365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids babyværelse

Babyværelset er barnets første værelse og for de fleste noget helt særligt. Derfor er det vigtigt, at man får valgt de helt rigtige møbler. Hos Hoppekids går de meget op i sikre og holdbare møbler. Derfor har de lavet en Svanemærket tremmeseng, som kan laves om til en bænk senere hen samt en masse andre multifunktionelle møbler til babyværelset. Find alle møblerne lige her på BR.dk.

Babyværelse indretning

Når man indretter et babyværelse, er der særligt to ting som er vigtige: Det første er en behagelig seng til barnet, og det andet er et praktisk puslebord, hvor der er mulighed for at have alle de vigtige ting tæt på. Det er dog også vigtigt at huske, at møblerne på babyværelset oftest har en begrænset brugstid.

Derfor har Hoppekids forsøgt at forlænge møblernes levetid. Det har de gjort ved, at vuggen og tremmesengen kan forvandles til små bænke, som kan bruges på værelset, når baby er blevet for stor til at bruge dem som seng. Derudover kan de fleste pusleborde bruges til almindelig opbevaring, når de ikke længere skal fungere som pusleplads.

 

Møbler til babyværelset

Møbler til babyværelset er utrolig vigtige, og sengen er nok det vigtigste element, da det er her baby kommer til at bruge meget af sin tid. Er du i tvivl om hvilken seng, du skal vælge til dit barn? Så kan du læse mere om hvorfor Hoppekids’ tremmeseng er helt fantastisk lige her.

Hoppekids er kendt for deres svanemærkede senge, og derfor har de også sørget for, at barnets første seng er svanemærket. Hoppekids er de første og pt eneste, som har en svanemærket tremmeseng. For dig betyder det, at du får en miljøcertificeret seng til dit barn. Du kan læse mere om Svanemærket her.

Udover at tremmesengen er svanemærket, så er resten af møblerne til babyværelset lavet i høj kvalitet og overfladebehandlet med vandbaseret lak, som er nemt at rengøre, hvilket kan være meget praktisk, når man har små børn.

 

Hvordan du kan gøre babysengen hyggelig

Små børn har brug for en masse søvn, da deres krop hele tiden vokser. Det kan derfor være en god idé at gøre sengen til et hyggeligt sted, hvor de er lidt afskærmet fra resten af verden, så de kan falde godt til ro. Du kan bl.a. sætte en sengerand på babysengen. Sengeranden skaber ikke bare et hyggeligt område for dit barn, men den beskytter også barnet fra træk og inputs fra omverden. På den måde bliver de ikke for overstimuleret, og samtidig beskyttes de af sengeranden mod at slå sig på tremmerne. Du kan også hænge en sengehimmel op, så barnet får en huleagtig seng.

 

Praktiske pusleborde til babyværelset

Puslebordene fra Hoppekids er ikke bare praktiske, men de har også flere funktioner. Du finder blandt Hoppekids produkter 3 forskellige pusleborde. Der er CHRISTIAN puslekommoden, som er en puslekommode med 4 skuffer, så der er plads til både bleer, vaskeklude, ekstratøj og meget mere. Så er der ISABELLA kommoden, som har to fine skuffer og en plade nederst, så der er plads til høje ting. Det sidste puslebord er ECO COMFORT, som har to store hylder og to hjul, så det nemt kan flyttes, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med. Derudover fås der et lille gardin til puslebordet, som man kan dække siderne af.

 

Kravlegården fra Hoppekids

Med en lille ny i huset kan det nogle gange være rart med et par ekstra hænder. Med en kravlegård får du ikke et par ekstra hænder, men til gengæld får du et sikkert sted, hvor den lille kan opholde, imens du får styr på huset. Kravlegården kan nemlig bruges som en lille rede, hvor barnet kan øve motorik og lege uforstyrret.

Hoppekids kravlegård er en lidt mindre og praktisk kravlegård, som passer ind i de fleste hjem. Da kravlegården måler 85x91 cm, skal du være opmærksom på, at du vælger den rigtige madras – her anbefaler vi, at du vælger Hoppekids madras, der passer til. Som et kæmpe plus kan bunden på kravlegården indstilles i tre forskellige højder, så den kan følge med, når barnet vokser, og så du kan passe på din ryg fra starten af.

Hoppekids anvender FSC® Mix (FSC-C109484)-certificerede materialer (Se efter FSC Mix mærkning under hvert enkelt produkt for bekræftelse). Mærkningens mål er at sikre ansvarligt skovbrug i verdens skovområder. Du kan læse mere og FSC certificeringen her. Kravlegården er malet med en hvid vandbaseret lak.