365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Robotter

Er fjernstyrede robotter i alle afskygninger lige sagen hjemme hos jer, så kommer du ikke udenom at tage et kig på vores udvalg af robotter til børn her. Robotter er utroligt fascinerende og sjov underholdning for både store og små, så find jeres næste robot her på siden og sæt hurtigt gang i legen med en sej robot.

Byd velkommen til en ny legekammerat 

Drømmer ungerne derhjemme om en sej robotven? Hos BR finder du alt i talende robotter, kørende robotter og sågar flyvende robotter. Nogle ligner helt klassiske robotter, som børnene måske kender dem fra film og TV, mens andre er mere utraditionelle i designet og bringer et ekstra smil på læben. Det er spændende at opleve robotterne bevæge sig rundt, og større børn vil ofte kunne lege med robotterne uden hjælp, imens de yngre børn gerne skal have en forælder med på sidelinjen. En robot til børn er alletiders interaktivt legetøj, og der kan hurtigt bruges mange gode timer på at teste robotternes forskellige funktioner af og rigtig lære dem at kende. 

 

En fjernstyret robot er både sjov og lærerig for store og små

Robotter er ikke kun sjove, men også utroligt lærerigt legetøj. Nogle af vores mere avancerede robotter skal programmeres korrekt for, at de udfører den ønskede handling. Det kan sommetider godt være lidt af en opgave, der kræver, at barnet trækker på kreativ tænkning, tålmodighed og evnen til problemløsning. De bedste robotter er uden tvivl dem, der kan noget forskelligt, og som bliver ved med at overraske. Nogle er klar til brug straks, de bliver pakket ud af deres æske, mens andre først skal samles, og der skal hittes rede i, hvordan robotten overhovedet fungerer. Vores robotter sikrer udfordring for både de mindste og de større børn, og vi håber, at du vil finde den helt rigtige robot til dit barn her i udvalget. 

 

Fjernstyrede robotter og andre skønne robotter hos BR

Skal en robot være den næste legekammerat til at flytte ind hjemme hos jer, er det bare med at gå på opdagelse og vælge blandt de mange spændende robotter online. Køb her og få leveret inden længe, så I straks kan komme i gang med at eksperimentere med den valgte robot.