365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjernstyrede dyr

Intet kan begejstre børn som dyr - og de bliver lige en tand sejere, når de kommer i en fjernstyret version. Fjernstyrede dyr vil med garanti vække de mindstes nysgerrighed og opmærksomhed lynhurtigt. Prøv vores fjernstyrede dinosaurer eller et af vores andre fjernstyrede dyr og find dit barns favorit i det store udvalg her på siden!

Lad en fjernstyret dinosaur flytte ind

Tænk engang – en dinosaurflok hjemme på stuegulvet! De fjernstyrede dinosaurer er blot nogle af de spændende fjernstyrede dyr, du finder her i sortimentet. Dyrene kommer i mange udgaver – fra stegosaurus til carnotaurus og selvfølgelig en tyrannosaurus, der er rigtig mange børns favorit. De fjernstyrede dinosaurer kan naturligvis gå, men mange af dem kan også mere end det. Nogle kan brøle, nogle kan lyse, og nogle kan endda spy damp ud af munden! Både sammen og hver for sig indbyder de til timevis af sjov leg for børn, der er vilde med fortidens giganter. 

 

Fjernstyrede dyr til leg og læring

Fjernstyrede dyr er ikke kun sjove at lege med, for de kan også være meget lærerige at bruge tiden sammen med. Leg med de forskellige fjernstyrede dyr vil naturligt vække en interesse for at lære mere om den enkelte art, og på den måde kan børn blive klogere på både dinosaurerne, på dyrelivet i haven og på de traditionelle kæledyr. De mange forskellige fjernstyrede dyr indbyder både til rolig rolleleg i dinosaurfamilien og til vilde lege med blandt andet en god dinosaurkamp. På BR.dk finder du dog også et stort udvalg af søde og plyssede interaktive bamser, hvis de fjernstyrede dinosaurer bliver lidt for uhyggelige for familiens mindste. Legene kan udvikle sig på mange måder, og det er kun barnets fantasi, der sætter grænsen. 

Er dit barn fascineret af interaktivt legetøj med lys og lyd? Så kan du med fordel også gå på opdagelse i det store udvalg af robotter og interaktivt legetøj.

 

Glæd dit barn med et fjernstyret dyr fra BR

Er fjernstyret legetøj lige sagen, så vil et fjernstyret dyr med garanti også være et stort hit. Fjernstyrede dyr er spændende for børn og voksne i alle aldre, og hele familien kan være sammen om at lege med legetøjet og lade de forskellige dyr interagere med hinanden i legen. Lad fortidsdyr og nulevende væsener møde hinanden, eller hold jer til de respektive tidsaldre og lad legen tage sin form derfra. Vi glæder os til at se hvilke af vores fjernstyrede dyr, du vælger!