365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Konkurrencebetingelser

Vind én overnatning og 2 dages entré til LEGOLAND for 2 voksne og 2 børn

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.

 

  1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Du kan deltage i konkurrencen om én overnatning og 2 dages entré til LEGOLAND for 2 voksne og 2 børn

som udloddes i forbindelse med relanceringen af LEGO Friends. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

 

Konkurrencen kører fra 19.02.2023 Kl. 18.00 til 26.02.2023. Efter konkurrencens afslutning udtrækkes en vinder d. 27.02.2023.  

 

Der udloddes én præmie, som består af 1 overnatninger for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad og 2 dages entré til LEGOLAND®. Værdi op til kr. 4.995. Præmien er gyldig til sæson 2023 ex. Juli måned. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper.

 

Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.

Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre BR. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod BR.

 

  1. Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

 

  1. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du følge @BRdanmark på Instagram og fortælle hvem din yndlings LEGO Friends figur fra det nye univers er. Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter den konkurrencens afslutning er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen.

 

  1. Udvælgelse af vinder

Vi finder én vinder blandt alle deltagere. Vinderen findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle, der har deltaget i konkurrencen. Vinderen får besked i kommentarsporet på Instagram postet og bedes kontakte os via DM. Har vinderen ikke svaret inden 3 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af BR, forbeholder BR sig retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at BR må kontakte dig, vedr. udlevering af præmien.

Konkurrencen er arrangeret i samarbejde med LEGOLAND

Du kan læse vores konkurrence- og privatlivspolitik her: https://www.br.dk/konkurrencebetingelser/