365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tumletid med bObles og BR

Mandag d. 18. januar kl. 09.00

…få masser af viden og inspiration til sjove, motoriske lege og øvelser, du kan lave med dit 0-3 årige barn.

Til eventet kan du blandt andet:

  • Opleve Mette Carendi fortælle om nærver mellem forældre og børn
  • Få minimum 3 øvelser til bObles donuten, ”Hr. Nilsson” og vippebunden til store og små børn
  • Få gode tumle og motorik øvelser til din baby på 0-12 måneder
  • Blive inspireret til sjove lege med bObles til de 1-3 årige børn
  • Lære om sansestimulering samt sammenhængen mellem fin- og grov motorik fra eksperter

 

Eventet afholdes live på facebook mandag d. 18. jannuar kl. 9.00

Meld dig til begivenheden her: https://www.facebook.com/events/235588911430714

 

#PIPPIOFTODAY

Når du køber bObles x Pippi tumle legetøjet i BR, støtter du Pippi of Today.

Astrid Lindgren Company har indgået samarbejde med Red Barnet og støtter piger på flugt. De har brug for at samle al deres styrke, mod og håb om at tackle udfordringerne og finde vej til en lysere fremtid.

 

bObles ønsker med deres tumlelegetøj at skabe et rum, hvor motoriske færdigheder opnås med en kreativ, legende og alternativ tilgang til hverdagen, ligesom Pippi. bObles mener, at børn gennem motorisk færdighedsudvikling og leg får kropsbevidsthed, styrker de kognitive evner, forbedrer selvværdet og har lettere ved at interagere med andre.

 

Læs mere om #PIPPIOFTODAY kampagnen her

 

Tumlelegetøjet er farverigt og fuld af fantasi til motorisk leg for børn i alle aldre!

Nora, én af mødrene fra de seks testfamilier, har testet sammen med datteren Elina på 2 år og sønnen Eddie på 4 mdr. og giver sin samlede vurdering af Pippi serien:

 

Nytteværdi: MEGET GOD – de bliver brugt hver dag, udfordrer motorikken og ikke mindst skaber det så meget leg og grin i vores hverdag. Det kan bruges af børn i alle aldre, så de vokser vel kun fra det, når det er blevet for kedeligt. Tumlemøblerne kan endda placeres og bruges som bord, stol eller hvad fantasien nu tillader. Herhjemme er både Eddie på 4 mdr. og Elina på 2,5 meget glad for det, og de kan lege med det på hver deres måde.

 

Holdbarhed/kvalitetMEGET GOD – det er begrænset hvor meget slidtage der kommer. Sætter barnet direkte tænderne i det eller hakker på det med spidse kanter fra andet, kan der godt komme små mærker i det der er lavet af skum. Men ellers skal der meget til før tumlemøblerne er for slidt til at være ubrugelige, så skal det kun være fordi de knækker, hvilket jeg tænker er
umuligt. Donut er lavet af oppusteligt plast, der holder til det hele. Selv Nikka og jeg kan have sjov med det, uden fare for at den springer. Samtidig er det rart at vide at det ikke ødelægger nogen overflader, hverken gulv eller møbler. Elina banker tit ind i vores skabe, hylder eller andet med tumlemøblerne, men hverken produkt eller møbler i hjemmet tager skade.

Læs hele artiklen om Testfamiliens anmeldelse af bObles x Pippi serien her: TEST af bObles X Pippi | Baby | Testfamilien