Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Kostumer

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Kostumer – vær en superhelt

Det er altid sjovt at have et kostume på. Det er et kreativt skridt ind i en fantasiverden, og de fleste børn elsker det. Tag en pause, grin lidt, og prøv så at gætte, hvem det er, der gemmer sig inden i kostumet.

Uanset hvilket kostume, du har valgt, opfordrer du dit barn til at bruge sin fantasi. I et kostume kan alle være superhelte og overraske eller skræmme venner og familie. Sjove hatte, ansigtsmaling, sko, masker, parykker og masser af kostumetilbehør motiverer dit barn til at skabe sin helt egen personlige figur. Med vores andre kostumer får de mulighed for at være rollemodeller eller måske en berømt figur, de kender fra bøger og film.

Vi ved alle, at det er umuligt at bære en hest, men børn synes, at de er ligeså stærke som Pippi, når de bærer hendes kjole, de to forskellige strømper og parykken med det røde hår. Det er lige så nemt at forestille sig, at man kæmper mod de gode, når man klæder sig ud som Darth Vader fra STAR WARS  med kappe, bælte og maske. Eller hvad med at lege, at du er BATMAN, som er en af verdens ældste tegneseriefigurer?

Se vores halloweenkostumer , og bliv også inspireret til masser af sjove dage med vores fastelavnskostumer


Vi bruger cookies Accepter Læs mere