Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Udklædning & tilbehør

635 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Udklædning og tilbehør

Med vores udklædning og tilbehør kan du transformere dig, så du kan se smuk, sjov eller måske endda skræmmende ud. Tag kæmpeører på, og få dine venner og din familie til at grine. Måske de blå læber vil få dem til at spørge: Er du blevet syg? Se vores udvalg. Så er du på vej mod nogle sjove dage

Med vores udklædning og tilbehør kan hver dag blive til en sjov dag. Udklædning og tilbehør er ofte en del af rollelege. Fantasien bliver stimuleret og tillader, at både børn og voksne kan opføre sig helt skørt i et stykke tid – og har vi ikke alle brug for det en gang imellem?

Hvem kunne du tænke dig at være? En prinsesse, en gangster, en sommerfugl, en politimand eller en mariehøne? Med udklædning og tilbehør kan du bestemme legen og være lige den, du vil. Find ansigtsmaling med røde, blå, gule og hvide farver. Prøv – bare for sjov – også vores kæmpeører.

Og du kan bruge vores frisør- og sminkehoveder til at øve dig og have det sjovt samtidigt. Giv Yasmin fra BRATZ en glamourøs og funky makeover, øv dig sammen med BARBIE-prinsessen, eller find en DISNEY PRINCESS-frisørtaske i vores udvalg af udklædning og tilbehør. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere