Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Intex PureSpa jet- og boblespa

5.999,00 kr.

Om produktetLæs mere

12 - 18  

Spabad med bobler og dyser, opvarmer og filterpumpe. Med INTEX Pure Spa kan du slappe af med blot et enkelt tryk på en knap.Poolenhar afslappende, opvarmede boblestråler ...


Reserver i butik

Ikke på lager online

Fragtbetingelser BigNHeavy produkter (299 kr.)

For BigNHeavy produkter gælder fragtomkostning på 299 kr. på alle ordrer. Disse bestillinger bliver leveret med fragtmand hjem til dig

Om produktet

Spabad med bobler og dyser, opvarmer og filterpumpe. Med INTEX Pure Spa kan du slappe af med blot et enkelt tryk på en knap.Poolenhar afslappende, opvarmede boblestråler gennem 120 højtrykshuller. Den indbyggede opvarmer varmer lynhurtigt vandet op til 40° C. Ydermere har den et hårdtvandssystem, så vandet altid er nænsomt mod huden. Overfladen er blød, men bøjer ikke, når man læner sig op ad den, takket være den ekstra stærke fiberopbygning. Denne luksusmodel har endda nakkestøtter, fire større og ekstra kraftige dysespidser og et saltvandsrensningssystem. Enkel afslapning og klar til brug – der findes ingen andre oppustelige spabade på markedet i dag, der er som disse. Inkl. filterpumpe, saltvandssystem, dispenser, opvarmer (2.200 W), isolerende underlag og poolbetræk, 1 bæretaske og 1 dvd. 201 x 71 cm. 795 l. For at sikre en ren pool anbefales det at anskaffe Intex Genopladelig Poolstøvsug og Intex filterstr. S1. Husk at benytte kemiske stoffer til pools for at bibeholde rent og sundt vand. Find tilbehøret ved at søge på varenummeret: Intex Genopladelig Poolstøvsug: 000000000101899 Intex filter str. S1: 000000000111108

Leveringsbetingelser

Denne Big’N’Heavy-vare* leveres med fragtmand. Leveringstiden for en Big’N’Heavy-vare er 2-5 hverdage. Varen afsendes fra vores lager i Danmark. Hvis du bestiller flere varer kan det forekomme, at din forsendelse sendes i flere leverancer.

Når du bestiller en Big’N’ Heavy-vare, leveres varen med en fragtmand til din hjemmeadresse. Varen leveres til din kantsten. For Big’N’Heavy-varer er det kun muligt at vælge levering til din hjemmeadresse. Fragtmanden kontakter pr. telefon, når varen er på vej til dig, for at aftale leveringen. Ved opkaldet skal du acceptere forsendelsen, så fragtmanden kan levere varen til dig. Fragten for en Big’N’Heavy-forsendelse koster fra 299 kr. Du betaler kun for forsendelse én gang, uanset hvor mange varer du køber.

Skulle du mod forventning modtage en vare, som har mangler, eller du blot har spørgsmål omkring din nye Big’N’Heavy-vare, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice for hjælp.

Returnering

Hvis du ønsker at sende din Big’N’Heavy-vare retur, skal du sikre dig, at varen er pakket forsvarligt ind, da det er dig, der har ansvaret for varen, indtil vi har modtaget den på vores lager. Det er vigtigt, at varen placeres samme sted, som ved modtagelsen. Det er ikke muligt at returnere en Big’N’Heavy-vare i en af vores butikker, hvis købet er foretaget igennem vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter kundeservice, hvis du ønsker at returnere din Big’N’Heavy-vare.

Det er vigtigt at kontakte kundeservice, så de kan booke en afhentning hos fragtmanden for dig, så du ikke skal betale fragtmanden ved afhentningen. Ved booking af afhentningen aftales der et tidspunkt, som passer dig, da du skal være hjemme, så du kan signere for returforsendelsen. Når du returnerer en Big’N’Heavy-vare, dækker vi ikke fragten. I stedet trækker vi fragtomkostningerne fra varens pris, når vi tilbagebetaler pengene. Det koster fra 299 kr. at returnere en Big’N’Heavy-vare. Det vil sige, at hvis du f.eks. har købt en trampolin til 1.500 kr. og har betalt 299 kr. for fragten, bliver det 1.799 kr. i alt. Når du returnerer varen, får du 1.201 kr. tilbagebetalt, da du selv skal dække fragtomkostningerne (1.500-299=1.201).

*Big’N’Heavy-varer er f.eks. trampoliner, pools og store legehuse.

Produktdetaljer
Produkt ID
000000000111669001
Længde
48 cm
Højde
116 cm
Bredde
69 cm
Vi bruger cookies Accepter Læs mere