Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Intex Frame pool 366 x 76 cm

1.299,00 kr.

Om produktetLæs mere

10 - 16  

Den perfekte havepool til lange sommerdage. Plask rundt hele sommeren i denne sjove Intex Frame pool. Med galvaniseret stålramme og kraftige sidevægge. Inkl. filterpumpe,...


Reserver i butik

Ikke på lager online

Fragtbetingelser BigNHeavy produkter (299 kr.)

For BigNHeavy produkter gælder fragtomkostning på 299 kr. på alle ordrer. Disse bestillinger bliver leveret med fragtmand hjem til dig

Om produktet

Den perfekte havepool til lange sommerdage. Plask rundt hele sommeren i denne sjove Intex Frame pool. Med galvaniseret stålramme og kraftige sidevægge. Inkl. filterpumpe, der renser 2.006 liter vand i timen, og instruktions-dvd. Måler 366 x 76 cm og kan indeholde 6.503 L For at sikre en ren pool anbefales det at anskaffe Intex vægmonteret overfladeskimmer, der fanger blade og andet snavs frapoolens overflade. Anskaf også Intex sikkerhedsstige der giver nem og sikker indgang til poolen. Find tilbehøret ved at søge på varenummeret: Intex sikkerhedsstige 91-107 cm 000000000124184001 Intex vægmonteret overfladeskimmer 000000000111092001

Leveringsbetingelser

Denne Big’N’Heavy-vare* leveres med fragtmand. Leveringstiden for en Big’N’Heavy-vare er 2-5 hverdage. Varen afsendes fra vores lager i Danmark. Hvis du bestiller flere varer kan det forekomme, at din forsendelse sendes i flere leverancer.

Når du bestiller en Big’N’ Heavy-vare, leveres varen med en fragtmand til din hjemmeadresse. Varen leveres til din kantsten. For Big’N’Heavy-varer er det kun muligt at vælge levering til din hjemmeadresse. Fragtmanden kontakter pr. telefon, når varen er på vej til dig, for at aftale leveringen. Ved opkaldet skal du acceptere forsendelsen, så fragtmanden kan levere varen til dig. Fragten for en Big’N’Heavy-forsendelse koster fra 299 kr. Du betaler kun for forsendelse én gang, uanset hvor mange varer du køber.

Skulle du mod forventning modtage en vare, som har mangler, eller du blot har spørgsmål omkring din nye Big’N’Heavy-vare, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice for hjælp.

Returnering

Hvis du ønsker at sende din Big’N’Heavy-vare retur, skal du sikre dig, at varen er pakket forsvarligt ind, da det er dig, der har ansvaret for varen, indtil vi har modtaget den på vores lager. Det er vigtigt, at varen placeres samme sted, som ved modtagelsen. Det er ikke muligt at returnere en Big’N’Heavy-vare i en af vores butikker, hvis købet er foretaget igennem vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter kundeservice, hvis du ønsker at returnere din Big’N’Heavy-vare.

Det er vigtigt at kontakte kundeservice, så de kan booke en afhentning hos fragtmanden for dig, så du ikke skal betale fragtmanden ved afhentningen. Ved booking af afhentningen aftales der et tidspunkt, som passer dig, da du skal være hjemme, så du kan signere for returforsendelsen. Når du returnerer en Big’N’Heavy-vare, dækker vi ikke fragten. I stedet trækker vi fragtomkostningerne fra varens pris, når vi tilbagebetaler pengene. Det koster fra 299 kr. at returnere en Big’N’Heavy-vare. Det vil sige, at hvis du f.eks. har købt en trampolin til 1.500 kr. og har betalt 299 kr. for fragten, bliver det 1.799 kr. i alt. Når du returnerer varen, får du 1.201 kr. tilbagebetalt, da du selv skal dække fragtomkostningerne (1.500-299=1.201).

*Big’N’Heavy-varer er f.eks. trampoliner, pools og store legehuse.

Produktdetaljer
Produkt ID
000000000115466001
Længde
30 cm
Højde
87 cm
Bredde
43 cm
Vi bruger cookies Accepter Læs mere