Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Outra Standard

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter
2 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Outra Standard sætter dagsordenen

Navnet tro, sætter Outra den gyldne standard for de klassiske havetrampoliner med Outra Standard-serien. Alle aldre og størrelser kan være med på legen, og mindre børnevenlige havefester bliver langt sjovere med en trampolin. I BR prismatcher vi desuden altid laveste pris.


Klassisk kvalitet

De garvede modeller i Outra Standard-serien, er med god grund en favorit blandt baghaver i Danmark. Den runde form gør det sjovt at hoppe på hele trampolinen, og der er ikke skarpe hjørner, hvor der kan opstå zoner med for meget spænding til de små. Den vævede springmåtte af nylon holder til ivrigt brug, og hjælper fjedrene med at give dig et bedre afsæt. Brug også din Outra Standard som tilkobling til din træning, eller erstat den med dit fitnessmedlemsskab fuldstændigt. En trampolin er nemlig en effektiv og sjov måde at brænde kalorier, og selv når du hopper for sjov, arbejder din krop på fuldt smæk. Om du er en erfaren hopper eller først lige har opdaget mulighederne som trampolinejer, går der ikke længe, før du mærker de positive effekter ved at træne på din trampolin.


Outra Standard-serien er trampoliner af høj kvalitet, der ellers tit er reserveret til dyrere modeller. Rammen er solidt bygget og beskyttet mod fremmede elementer, der kan få den til at ruste. Stålet er nemlig galvaniseret, hvilket betyder, at det kan udsættes for et enormt pres uden at bukke under, og samtidigt har det en fantastisk lang holdbarhed. De kraftige 3,2-mm stålfjedre giver dig et højt spring, og værner mod hårde landinger. Skulle det ske, at du lander skævt, forhindrer sikkerhedsnettet og skumpuden, at du kommer til skade eller får noget i klemme.


Monteringen af Outra Standard er legende let, med den medfølgende brugsanvisning, og placerer du den rigtigt, kan du lade den stå udenfor hele året.  Grus og flise er din trampolins værste fjende, da ét enkelt fejltrin i landingen kan skubbe trampolinen væk under dig. I stedet bør du placere den på en græsplæne med frit for oven.


I tvivl om noget?

Har du spørgsmål om vores modeller eller andet i vores sortiment, er du altid velkommen til at skrive til os i vores Live chat alle hverdage fra 10-18. Opstår der spørgsmål uden for åbningstid, kan du skrive os en mail – vi svarer hurtigst muligt. Du kan også besøge os i én af vores butikker nær dig.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere