Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Outra Pro

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter
2 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Outra Pro hopper højere

Som trampolinejer er der ikke meget, der slår skyfri dage og fuglekvidder fra oven. Oplev glæden ved trampolinens sus, og fuldend din sommer med en model af topklasse fra BR. Outra Pro-serien er designet til dem, der ønsker en kompromisløs hoppeoplevelse, og ligesom de andre serier er kvaliteten skruet helt i top. Vi prismatcher altid online og i butik.


Kom i luften med Outra Pro

Outra Pro-serien er ren luksus inden for trampolinverdenen, og der er kælet for hver en detalje. Springhøjde og sikkerhed kører i smuk symbiose, og hele familien er garanteret timevis af sjov og underholdning i haven. Til når mindre bare ikke kan gøre det, er Outra Pro det helt rette valg.


Kom tættere på skyerne takket være de 3,5-mm polstrede stålfjedre, og med de kraftige galvaniserede stålrør kan du sætte af med fuld styrke. Sikkerhedsnettet forhindrer, at skæve spring og vovede manøvrer vælter dig uden for trampolinen, og de polstrede stolper holder nettet stramt og stående. Både rammen og fjedrene er dækket af tyk kantbeskyttelse, der er designet til at værne dig mod fald, og at du får fødderne i klemme.


Er du træt af proppede fitnesscentre og pebrede medlemskaber, kan Outra Pro også være et stærkt alternativ til din træning. I hoppeglædens rus glemmer mange, at trampolinen er fantastisk effektiv til at brænde kalorier. Er du helt ny, bør du starte roligt ud med enkle øvelser, og arbejde dig frem mod mere avancerede spring med tiden.


Som de andre trampoliner i Outra-serien, monteres og opstilles Outra Pro hurtigt og nemt i baghaven med den medfølgende brugsanvisning. Vi anbefaler, at du stiller den på et fast men blødt underlag, f.eks. græs. Flise, cement og grus kan nemlig få trampolinen til at glide, hvis du skulle komme til at hoppe skævt. Undgå også at placere trampolinen under træer eller grene, da det kan svine springmåtten til og give skader. Brug også anledningen til at stormsikre den.


I tvivl?

Kom godt i gang med din nye Outra Pro. Hos BR finder du tilbehør, der gør din oplevelse endnu bedre, og vi sidder klar på vores Live chat alle hverdage fra 10-18. Her er vi klar til at rådgive og hjælpe dig godt på vej mod dit nye hoppeeventyr i haven. Spørgsmål uden for vores åbningstid sendes til vores mail, hvor vi svarer snarest muligt. Besøg os også i en af vores mange butikker nær dig, hvor vores dygtige medarbejdere altid står klar til at besvare dine spørgsmål.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere