Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Outra Extreme

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Outra Extreme gør det nemt

Hvis det ikke kan gøres på andre trampoliner – kan det gøres på Outra Extreme. Intet er blevet sparet væk, og der er fokuseret på ren hoppeglæde i alle modellerne i serien. Outra Extreme hæver standarden for hvad, der kan forventes af trampolinsæt i samme prisklasse. Se udvalget af modellerne i serien hos BR og bestil online.


Kvalitet betyder holdbarhed

Giv din indre springgymnast noget at juble over med en havetrampolin, der opfylder både begyndernes og de garvedes behov. Alle detaljer og komponenter arbejder nøjsomt sammen for at give dig en fantastisk hoppeoplevelse, og den lange livstid gør den sjov og sikker gennem hele barndommen. Med Outra Extreme er det bedste fra gymnastik og havetrampoliner kombineret i én serie, og både store og små vil finde stor glæde i en af de luksuriøse modeller.


Trampolinerne drager deres inspiration fra gymnasttrampolinerne, og det kan især ses på opspringet, der er blevet ekstremt effektivt og hurtigt. De kraftfulde fjedre giver dig, sammen med den fleksible nylondug, et ekstremt solidt afsæt og stabile landinger. Som havetrampolin er der dog også sat stort fokus på sikkerhed, der ikke ses i samme grad hos trampoliner i springgymnastikken, og balancen mellem hopeglæde og tryghed er udført med knivskarp præcision. Alle trampolinerne i serien er udrustet med slidstærke sikkerhedsnet, der beskytter dig mod fald udover siderne, og kantbeskyttelsen afskærmer rammen med et kraftigt lag skum. Den ekstratykke ramme er udført i galvaniseret stål og er designet til at kunne modstå kulde og dårligt vejr, hvilket betyder, at du kan lade din trampolin stå ude hele året. Galvaniseringen giver også stålet en fantastisk lang holdbarhed og modstandsdygtighed over for stress.


Monteringen behøver ikke tage mere end en eftermiddag, og hvis det skal gå endnu hurtigere, anbefaler vi, at I er mindst to til samling og opstilling. Undgå at stille den på flise eller grus og placer den i stedet på græsplænen, fri for træer og grene.


Har du spørgsmål?

Fang os på vores Live chat alle hverdage fra 10-18. Her sidder vi klar til at hjælpe dig, hvis du stadig skulle have spørgsmål om Outra Extreme eller nogle af de andre trampolinsæt i vores sortiment. Uden for åbningstiderne kan du sende dit spørgsmål til os på vores mail – så svarer vi så hurtigt som muligt. Kom forbi en af vores mange butikker nær dig for personlig vejledning. Du kan finde os her.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere