Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Se alle

Find din næste trampolin hos BR

Hos BR finder du et kæmpe udvalg af familievenlige trampoliner til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Vores trampoliner er robuste, dejligt nemme at sætte op og kvalitetstestede af vores, måske, lidt for entusiastiske testere. Vi har både modeller i børnehøjde og til dem, der har mod på noget vildere. Alle vores modeller lever op til de europæiske og danske standarder, der sørger for at sikkerheden altid er i top. Tag et kig på en af vores populære modeller her på siden, hvor du finder alt om lagerstatus, pris og materialer.

Gør sommeren sjov for hele familien

Det er aldrig rigtigt forår, før trampolinen er blevet stillet frem i haven, og hvis det stod til os, blev den hentet før grillen. Det er en helt speciel følelse at springe rundt til fuglesang og duften af brændende kul, og man har slet ikke lyst til komme ned igen. Det hele er nemlig meget sjovere, når man ved, at man er i trygge hænder. Derfor går vi meget op i, at alle vores havetrampoliner er lavet af hårdføre materialer i højeste kvalitet, har skridsikre overflader og at affjedringen er balanceret og stærk. Vi elsker legetøj, og derfor er vi også eksperter på alt, der kan leges med. Vi har derfor også en enorm erfaring med trampoliner, og vi har skrappe krav til dem, du finder på vores side.

Til de helt små er vores børnevenlige begyndertrampoliner et fantastisk alternativ til sandkassen, og du slipper samtidigt for sand i stuen. Stil den oven på en gummimåtte, og ryk legen ind i børneværelset for fuldstændigt at slippe for skidt i huset. Det er en rigtig god idé, at børnene lærer om koordination og balance, inden de kaster sig ud i voksenstørrelserne. Alle vores trampoliner i børnestørrelser giver plads til at fejle i sikre og trygge rammer, og inden længe er de klar til de store trampoliner. Faktisk er de klar, allerede når de er fyldt 6 år, og de kan sagtens bruge de helt store trampoliner under opsyn.

Stort udvalg af Outra trampoliner

Vores Outra Standard-trampoliner er ideelle til hele familien, og både store og små får det sjovt på denne tidløse klassiker. Alle modellerne er bygget solidt, og der er fokuseret på sikkerhed og holdbarhed i designet og byggematerialerne.

Til dig der vil endnu tættere på skyerne, er der få modeller, der gør det bedre end Outra Pro-trampolinerne. Den robuste stålramme giver dig fantastisk højde på dine spring, og de solide fjedre holder dig i luften hele dagen. Gør spændingen blødere med andre fjedre til de mindste eller behold dem for ultimativ hoppeglæde.

For en kompromisløs oplevelse, er trampolinerne fra Outra Extreme-serien det eneste rigtige valg. Alle komponenterne har til formål at få dig så højt op som muligt, og leg og træning har aldrig været så sjovt. Excellence-serien er den perfekte blanding af sjov og træning for hele familien.

De bomstærke stålrammer holder til alle i familien, og det slidstærke sikkerhedsnet sørger for, at alle bliver på måtten og forhindrer, at nogen får foden i klemme mellem fjedrene. Mange skader opstår først, når man skal af trampolinen, hvor det jo virker meget sjovere at hoppe af end at bruge stigen, men med det høje sikkerhedsnet kan du være sikker på, at dine børn aldrig tager den forkerte vej ned, uanset hvor højt de hopper.

Brugervenlige trampoliner

Når du har fået din trampolin hjem i haven, er det næste skridt at få den slået op. Vi anbefaler, at du undgår at stille trampolinen under træer med lavt siddende grene, da det både sviner måtten til og øger risikoen for skader. Det er heller ikke en god idé at placere trampolinen på fliser, da den nemt kan glide og ikke kan stormsikres. Stil den i stedet på en jævn græsplæne med mindst to meters frirum omkring trampolinen, og hvor der er frit for oven. Bliver det nødvendigt at flytte trampolinen efterfølgende, er det ikke umuligt, men det kræver en del tålmodighed. Det er en god idé at være så mange til at bære som muligt, da den er tung og skal løftes vandret. Når det bliver vinter, behøver du ikke skille rammen ad, men vi anbefaler, at de bløde dele, f.eks. kantbeskytteren og nettet, opbevares på et tørt sted.

Ønsker du, at din nyindkøbte trampolin holder endnu længere, er det en god idé at holde metaldelene fri af frost og regnvejr. Det er også vigtigt ikke at hoppe med sko og aldrig mere end to personer ad gangen på trampolinen, da det både slider på springmåtten og fjedrene. Det er ikke kun for sikkerhedens skyld, for fjedrene kan holde sig stærke og elastiske i mange år, hvis du tager dig af dem. Om du vælger at skille den ad, eller lader den stå ude i vintermånederne, behøver du faktisk kun at bekymre dig om, hvordan du får overbevist resten af familien om, at det er din tur til at hoppe på trampolinen resten af dagen. Vores trampoliner er skabt til udendørs brug og behøver ikke meget vedligeholdelse.

Hop dig slank på din havetrampolin

Alle forbinder trampoliner med leg og sjov, og mange glemmer, at det også en super effektiv måde at dyrke motion på. Der findes et hav af øvelser, tips og tricks, der i sidste ende kan spare dig for en mindre løbetur. Du kan prøve at kaste dig ud i sprællemandshop, der er rigtig gode til at træne de nederste mavemuskler, eller start med nogle fjederhop, der træner din balance. Du kan også bare vælge at give den gas og gøre, hvad du har lyst til - trampolinen er nemlig stadig en fantastisk måde at brænde kalorier på, selv når du bare hopper for sjov. Har du før oplevet smerter i ryg og nakke, anbefaler vi, at du snakker med en læge, inden du begynder nogen form for træning på trampolinen. Ligesom normal træning kan det nemlig godt være hårdt for dine muskler i starten, og vi anbefaler også, at du starter roligt ud.

Din trampolin kan meget, og der findes en masse tilbehør designet til at gøre legen meget sjovere. For eksempel er frost og vådt vejr normalt din trampolins værste fjende, og selvom den trives i tørvejr, kan solen være hård ved springmåtten, og den kan være ubehagelig at træde på, hvis den er brandvarm. Derfor beskytter en presenning mod blade og stærke solstråler og forlænger levetiden endnu mere. Den kan samtidigt bruges til at forhindre ubudne gæster i at låne trampolinen, mens I er væk. Hold også kæledyr og små børn fra at kravle ind under trampolinen med et rammenet, og hvis du ikke ønsker, at naboen pludselig står med en splinterny trampolin på taget, kan du stormsikre den med et forankringssæt, der holder trampolinen på din side af hækken under de fleste vejrforhold. Er der et blæsevejr på vej, bør du også sørge for, at sikkerhedsnettet er taget af, så vinden har mindre at tage fat i.

Vi har også en masse andet udendørs legetøj, som børnene kan bruge, mens de voksne træner på trampolinen. Til sommerdage i haven har vi et stort arsenal af vandpistoler, og vores vandglidebaner forvandler din baghave til et vandland på ingen tid. Mærk efterårsblæsten suse forbi ørene med et gyngesæt, og invitér til kaffe og kage i legehuset. Kun fantasien sætter grænser, og vi sørger for, at legen fortsætter helt indtil sengetid.

Spørgsmål om din trampolin?

Med en trampolin er hele familien altid godt rustet mod kedsomhed og lange timer, og hos BR står vi altid til rådighed omkring rådgivning og eventuelle spørgsmål til den. Derfor sidder vi klar på vores chat alle hverdage fra 10-18. Her kan du stille spørgsmål om alt fra afhentning til returnering, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige model til netop din familie. Har du ikke tid i hverdagene, er du velkommen til at sende os en e-mail, hvor vi normalt svarer inden for 1-2 hverdage.

Har du bestilt varer til levering hos dig, kan du følge din pakke fra øjeblikket, den forlader vores lager, til den når din adresse. Vi sender normalt din vare 24 timer efter modtagelsen af din ordre, og du vælger selv, om du vil have den leveret til din adresse, posthuset eller dit arbejde. Du kan også selv hente den i en af vores mange butikker, hvor vores flinke medarbejdere altid står klar til at svare på spørgsmål. Skal du have hjælp til at identificere fødselsdagsønsker, hjælper vi også med at finde den rigtige vare til dit barn.

Fordele for Club BR-medlemmer

Medlemmer af Club BR nyder godt af endnu flere fordele, f.eks. særtilbud, fødselsdagsgaver og sparemærker, og med vores eksklusive HAPPY Guarantee er du garanteret fuld tilfredshed med din vare. Det gælder også for varer, der er blevet åbnet, da man selvfølgelig først kan se, om forventningerne er opfyldt, når varen er blevet brugt. Registrer dit Club BR-medlemskort eller BR-medlems-id når du køber en vare i vores butik eller webshop og medbring din bon inden for 14 dage efter købet, så returnerer vi varen med det samme. Medlemskab i Club BR er fuldstændig gratis, så jo hurtigere du bliver tilmeldt, jo hurtigere kan du gøre brug af vores mange tilbud og arrangementer.

Vi matcher prisen

Hos BR har vi også indført prismatch, og skulle du finde en identisk vare hos en anden dansk forhandler, matcher vi prisen både i butik og webshop. Efter du har handlet hos os, sender du en mail til vores kundeservice, hvor du har fundet den identiske vare og til hvilken pris. Så refunderer vi forskellen på det brugte kreditkort så hurtigt som muligt. Husk at vedhæfte et billede som dokumentation. Du kan læse mere om prismatch her.

I vores sæsonkatalog sørger vi for, at legen aldrig stopper, og du finder altid flere gode tilbud og inspiration til både hus og have. Find den seneste udgave i menuen i toppen.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere