Fri fragt på alle ordrer over 599 kr

0

NERF N-Strike Elite Sonic Fire Strongarm blaster

299,95 kr. 224,96 kr.

Om produktetLæs mere

8 - 12  

NERF N-Strike Elite Sonic Fire Strongarm-blaster Sejren bliver din med NERF Strongarm-blasteren, der gør dig hurtig på aftrækkeren! Affyr en storm af skumpile mod dit mål...


Advarsel. Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele.

Se lagerstatus i din butik

Kun i butik i øjeblikket

Bestillingsfrister for julen

For at du kan være sikker på at modtage din bestilling inden juleaften, så er sidste bestillingsfrist for levering med postnord pakkeshop, click & collect og hjemmelevering d. 20 december kl.20.00. 

Ved levering til GLS pakkeshop kan du købe helt frem til d. 21 december kl.23.59. 

Mulighed for Click & Collect

Spar fragten - med Click & Collect kan du hente produktet hos din nærmeste butik.

Køb online byt i vores butikker

Køb online, hvis du fortryder dit køb kan du returnere din vare i en af vores mange butikker. Læs mere om vores bytteregler her.

Tillykke! Du får nu gratis fragt.

Om produktet

NERF N-Strike Elite Sonic Fire Strongarm-blaster Sejren bliver din med NERF Strongarm-blasteren, der gør dig hurtig på aftrækkeren! Affyr en storm af skumpile mod dit mål med Strongarm-blasteren fra NERFs Sonic Fire-serie, og overrask dine modstandere med dine hurtige moves. Strongarm-blasteren har en 6-piles Slam Fire-funktion og den samme lange rækkevidde som andre NERF N-Strike Elite-blastere. Ved at holde aftrækkeren inde og pumpe flere gange med Slam Fire-funktionen kan du lynhurtigt affyre alle 6 pile mod dit mål! Den fantastiske hurtigskydningsfunktion, kombineret med det kompakte design, giver dig en værdifuld fordel i forhold til modstanderne i ethvert nervepirrende slag på skumpileblastere. Takket være den drejelige tromle, der kan vippes åben, er blasteren superlet at lade. Med Strongarm-blasteren og dens hurtige aftræk er fart og bevægelighed på din side! Skyder op til 22 meter. Med 6 pile og vejledning. Blasterens Tactical Rail er kompatibel med det meste NERF N-Strike-tilbehør (sælges separat). De medfølgende NERF Elite-pilepasser til alle NERF Elite-blastere og de fleste NERF N-Strike-blastere (sælges separat).

Leveringsbetingelser

 

Varen er på lager og kan leveres inden for 2-3 hverdage.

24 timer efter, at du har afgivet din ordre, vil den blive ekspederet og pakket på vores lager i Danmark. Derpå tager vores distributør over og sørger for, at ordren leveres.

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Du har flere forskellige leveringsmuligheder, når du bestiller varer på BR.dk:

  • Din privatadresse – Post Danmark leverer direkte til dig
  • Post Danmark uden privatlevering, til et posthus, en postbutik eller Pakkeboksen 
  • Til din kontor-/arbejdsadresse
  • GLS Pakkeshop
  • Til en BR-butik (Klik og Hent)

Der tilbydes gratis fragt ved valg af Click & Collect, samt ved køb for mere end 599kr. Gælder ikke BigNHeavy varer, som trampoliner og pools. 

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, kan du altid returnere din ordre inden for 365 dage. Du kan returnere en ordre, der er bestilt online, i den nærmeste Fætter BR-butik eller sende den til os.  

Læs mere om dette i vores Handelsbetingelser

Produktdetaljer
Produkt ID
000000000108464001
Længde
7.5 cm
Højde
22.4 cm
Bredde
31.4 cm
Anbefalet 0-3 år
false
CE godkendt
false
Vi bruger cookies Accepter Læs mere