Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Pools

Hvad er egentlig bedre end en sommerdag i haven med familien? Når vi i Danmark har nogle skønne og varme sommerdage, der sniger sig over 20 grader, så valfarter danskerne til strandene og tøver heller ikke med at tænde op i grillen. Det er også her de fleste børn elsker at boltre sig i haven med leg og vandplaskeri – og det findes der rigtig mange måder at gøre på. Hos BR har vi et stort udvalg af udstyr og tilbehør, der gør sommerdagene lidt sjovere for de små størrelser. Her på siden finder du vores mange gode bud på pools og badebassin, som du lynhurtigt kan hive frem fra garagen, fylde med vand og efterfølgende lade dine børn bruge timevis på at lege i. Brug derfor god til på at dykke ned i vores udvalg og se vores forskellige modeller. Vi har til både mindre og større børn, og selvfølgelig også nogen, hvor der er plads til, at du selv kan lege med. Designet er børnevenligt med sjove og søde motiver eller i friske farver.


Pools til mindre børn

Når du skal ud og købe en pool til familiens mindste medlemmer, så skal du selvfølgelig først og fremmest tage højde for børnenes alder. Poolen skal passe til børnenes størrelse, så det ikke er farligt for dem at opholde sig der, men samtidig heller ikke bliver for kedeligt, fordi der ikke er nok vand at lege i. Til de helt små må poolen naturligvis ikke være særlig dyb. 30 cm er længe nok til børn under eller omkring 3 års-alderen, for selvom man ikke forestiller sig at så få cm kan udgøre en fare, så kan der lynhurtigt ske noget så snart du kigger væk. Med små børn skal man bare altid være på vagt og især, når der er vand og pool involveret i legen. Køb derfor et let oppusteligt badebassin med en højde på max 50 cm. Hos BR finder du dem i et sødt design og med mange forskellige motiver, der vil varme ethvert barnehjerte.


Pools til større børn

Har du børn i børnehave- og skolealderen, så kan du med fordel købe en lidt større pool, som de kan boltre sig i. I denne alder vil de nemlig elske at kunne svømme og få hovedet under vand, og det kræver selvfølgelig lidt flere kvadratmeter at gøre med. Pools til lidt større børn lægger også op til rigtig familiehygge, da de fleste af vores pools inden for denne kategori er store nok til, at du som forælder også kan plaske med. Få jer en kølig dukkert i sommervarmen med en oppustelig pool fra CARS, eller måske I mere er til en flot blå farve, der matcher en skyfri himmel? Valget er jeres og uanset hvad, så er vi hos BR sikker på, at I kan finde en pool, der passer til hele familiens behov, og som vil give jer en masse kvalitetstid som familie.


Pools til hele familien

Er I en stor familie og har I brug for, at alle mand kan finde sin indre vandhund frem på samme tid, så bør I ikke gå glip af et kig på vores helt store og dybe pools. Her kan du få en højde på fx 87 cm der gør, at børnene virkelig kan svømme og dykke lige som de vil. I disse pools er der plads til hele familien, og hvis I virkelig føler for selvforkælelse, så vil I nemt blive fristet af vores pools med spafunktioner. Her kan nemlig laves boblebad, og der er indbyggede dyser, opvarmer og filterpumpe.


Vandglidebaner og diverse tilbehør

Når du har besluttet dig for, hvilken pool eller badebassin, der skal pryde din have til sommer og gøre børnene lykkelige, så kan du overveje også at kigge på sjovt og spændende tilbehør. Hos BR har vi nemlig et kæmpe stort udvalg af varer, der vil gøre tiden i poolen endnu sjovere end den i forvejen er. Du kan derfor finde et væld af dykkerbriller, vandpistoler, badedyr, bolde, vandballoner og meget andet. Derudover kan du købe en smart vandglidebane, hvis du virkelig føler for at forkæle dine børn. Den er nem at sætte op, og børnene vil elske dig for det. Har du købt en pool i en god stor størrelse, så overvej om du skal købe en stige hertil, så de små størrelser har nemmere ved at komme op og ned uden at falde og slå sig. Det er ikke mange dage om året du har mulighed for at glæde dine børn med pool og glidebane, så når muligheden endelig byder sig, gælder det om at få mest muligt ud af det. Køb derfor pool og tilbehør i god tid, så du er klar til at tage det frem lynhurtigt.


Guide til brug af pool og badebassin

Overvejer du at købe en pool, så er der flere ting du skal tænke over både inden du køber og imens du har den i brug. Først og fremmest skal du finde ud af, om du har plads i haven til lige præcis den størrelse, du kigger på. Der må gerne være en del luft omkring poolen, da vandet ofte bliver sprøjtet ud til højre og venstre. Samtidig er det også en god ide at tjekke underlaget – det skal helst være en blød flade som fx en græsplæne, og så er det vigtigt at det er jævnt. Det er desuden klart nemmest, hvis du har en vandhane udendørs, dog kan det godt lade sig gøre uden, hvis bare du har en slange, der er lang nok. Til sidst skal du have mulighed for at tømme poolen uden at oversvømme hverken din egen have eller naboens.


Når du har sat poolen op, vil det også være en fordel med et cover, som du kan lægge over poolen natten over, så der ikke kommer skidt, blade eller ubudne gæster i poolen. Har du investeret i en større pool kan det være du vil sætte pris på et vedligeholdelsessæt, så poolen kan holdes ren hen over hele sommeren. Hertil kan købes rense- og rengøringsprodukter og et filtreringssystem. På et tidspunkt vil sommeren desværre slutte, og her er det vigtigt, at du får pakket poolen godt sammen og gemmer den væk vinteren over. Således sikrer du længst mulig holdbarhed og den risikerer ikke at få frostskader.


BR har det hele

Lad BR være din foretrukne forhandler af legetøj til dit barn. Vi har alverdens sjove ting og sager, og vi opfylder mange forskellige behov lige fra kreativ læring og interaktiv læring til udendørsleg og klassisk legetøj som fx legesæt og figurer. Vi har altså noget til både piger og drenge i alle aldre og med forskellige interesser. Skal du derfor snart til børnefødselsdag, eller synes du blot at junior derhjemme har fortjent en lille ting, så køb det her på siden. Vi tilbyder fri fragt ved køb for mere end 599 kr., og så leverer vi i løbet af 2-3 hverdage efter, at vi har modtaget din ordre.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere