Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Legehus & legeplads

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Legehus og legeplads – så er legen i gang!

Invitér til middagsmad på dit slot. Eller tag en rask gyngetur i haven. Med flotte legehuse er der mulighed for timevis af leg, både ude og inde. Her i vores webshop har vi samlet alt det, der er sjovt at lege med i haven eller på børneværelset. I kan nemt forvandle haven til jeres egen legeplads. Tag en gyngetur og se, hvor højt du kan komme op mod himlen. Eller sæt et legetelt ind på værelset og leg Pippi Langstrømpe, der bor i Villa Villakulla!

Er man ikke til Pippi Langstrømpe, eller synes man bare, at det bedste i hele verden er at hoppe, er en trampolin det fedeste! Der er ingen grænser for, hvor mange timer børn i alle aldre kan bruge på at hoppe op og ned, og til de større børn er trampolinen det perfekte sted at lave gymnastiske øvelser. Imens kan de små kigge på og glæde sig til, at det en dag bliver deres tur til at imponere alle ungerne i kvarteret.

Bliver det alligevel for meget for de små med al den hoppen, kan en gyngetur altid få smilet tilbage på læberne. Ja, ofte kan den faktisk mere end det. De fleste børn bliver henrykte over en tur til himlen, og det hænder da også – sidst på dagen – at de meget monotone, nærmest hypnotiserende, bevægelser får et øje eller to til at lukke langsomt i.

Leg i lange baner

Men inden det bliver puttetid, skal der noget mad i skrutten, og mon ikke storesøster eller storebror kan stå for den del? I ethvert veludstyret legehus plejer der i hvert fald at være let adgang til både pizza og pandekager, og drømmer man om noget helt tredje, er der sjældent langt fra drøm til virkelighed i det gode legehus. Fra BR’s side kan vi generelt anbefale den risengrød, der bliver serveret rundt om i landets legehuse – tilpas salt, sød og knasende sprød.

Lad os slutte vores rundtur i haven ved hoppeborgen – det ultimative fristed for de modige. Hoppeborgen er for de seje børn. For dem, der ikke er bange for at komme i nærkontakt med det skvulpende og dansende underlag og gang på gang kæmpe sig på benene igen. Det er her, konger og dronninger af kvarteret bliver kåret, og det er her, kampen om pladserne i spotlightet udspiller sig. Ikke desto mindre er det en gang imellem muligt også for de helt små at mærke suset i hoppeborgen; storebror og storesøster kan jo ha’ gang i andre ting, men det er om at skynde sig, for inden længe vil borgen igen være tæt pakket med store, hoppende børn, der aldrig bliver trætte af at skulle overgå hinanden.      

Hos BR gør vi det sjovt at være barn – og barnlig sjæl – i haven. Skulle du have spørgsmål til vores produkter, levering eller returnering, finder du måske svaret her på siden, hvor du også altid kan kontakte vores kundeservice.   

Vi bruger cookies Accepter Læs mere