Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Babylegetøj af træ

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Babylegetøj af træ – til den lille kok

Når dit barn er helt lille, skal legetøjet vække sanserne og udvikle fantasien. Og det gør vores udvalg af babylegetøj af træ – og vi har rigtig meget at vælge imellem.

Babylegetøj af træ findes i mange slags, og det er stadig noget, der virkelig hitter blandt de små. Trælegetøj holder længe og kan sagtens arves af barnets søskende, fætre eller kusiner. I BRs webshop finder du fx babylegetøj af træ fra BR og BRIO. Trælegetøjet fra BR er lavet af certificeret træ fra veldrevne skove. Velkommen til vores sortiment nedenfor! 

”Ja, hvad skulle det være? En mælk? Ja, værsgo’. Det bliver så 5 kroner. Tak!” Og så lægges pengene i kassen. Du bliver måske nostalgisk, når du ser noget trælegetøj. Og det hitter stadig blandt de helt små, og derfor er udvalget af babylegetøj i træ også stort her i webshoppen. Noget babylegetøj i træ indbyder til rolleleg – fx et sjovt kasseapparat, så de mindste børn kan lege købmandsbutik på værelset. Det kan også være en kugleramme af træ, der er det sjoveste for barnet. Her kan barnet lære at tælle – og så er det bare en sjov lyd, kuglerammen giver, når kuglerne skydes fra den ene ende til den anden. Med det rigtige babylegetøj af træ er der udsigt til mange timers god leg!Nostalgi og gode lege med babylegetøj af træMeget legetøj laves stadig i træ, og det er der en god grund til. Én ting er nostalgien ved at se sit eget barn lege med noget, der minder om sin egen barndom. Noget andet er den gode kvalitet, som babylegetøj af træ har. Det holder godt – og derfor kan eventuelle kommende søskende sagtens arve legetøjet. Og babylegetøj af træ er også et godt valg, da det ofte har et enkelt design. Så får børnenes fantasi frit spil i legen. Babylegetøj findes i mange slags, og vi udvider vores udvalg, når vi laver eller finder nyt spændende trælegetøj. I webshoppen finder du bl.a. produkter fra BR og BRIO, heriblandt: Kuglebane og bilerFigurer og dyrKlodser og puttebokseOg meget mere!Babylegetøj af træ hos BRHer i vores webshop har du mulighed for at vælge forskelligt babylegetøj af træ til dit barn. Vælg fx en puttekasse, som udvikler barnets motorik og koordinationsevne. Det kan være rigtig svært at sætte den rigtige klods i det rigtige hul, men efter lidt øvelse skal barnet nok lære det. Når puttekassen tømmes, er det sjovt at fylde den igen og igen!Du finder vores store sortiment her ovenfor. Fortryder du dit køb, giver vi 365 dages returret.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere