Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Fodboldmål

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Angrebsspilleren er ekstremt hurtig, god til at drible med bolden, nu nærmer han sig fodboldmålet, han sparker hårdt, og han scorer. Fem minutter tilbage af kampen – hvem vinder? Med fodboldmål kan I nemt starte en sjov kamp, når familie og venner er samlet. Målene er perfekte til at træne tekniske detaljer og motorikken – og så er der altid en god grund til at have det sjovt.

Fodboldmål er populære blandt børn, som elsker fodbold – og det er der mange, der gør. De fodboldmål, du kan finde i vores udvalg, er nemme at sætte op og flytte rundt. De er ikke for store, så de kan også bruges i en lille have. Hvis du er fan af FC Barcelona, så tjek vores FC Barcelona-fodboldmål ud.

Når du gør dig klar til kampen, skal du bruge en fodbold og måske handsker til målmanden – alt det kan du også finde hos os.

Fodboldmål – er du klar til kamp?

Fodboldmål gør det lidt sjovere at spille en kamp, øve hjørnespark og skyde straffespark. Når du har fodboldmålene, så mangler du bare en bold, en firkant i haven eller gården, og så er du klar.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere