Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Fodbold

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

De fleste børn elsker at lege med bolde, og fodbold er et populært spil. Det eneste, de skal bruge til en god fodboldkamp er mål, handsker og selvfølgelig en bold. Hvis du kender en Messi-fan, kan du vælge en FC Barcelona-fodbold – eller måske du foretrækker en fodbold med Manchester United-motiver?

Fodbold er en fantastisk, fysisk aktivitet. Det er godt for motorikken, og man lærer at være en del af et hold. Man lærer også, at nogle gange vinder man, og nogle gange taber man. Og så er det bare sjovt at spille en god kamp.

Se vores store udvalg af produkter med fodboldtema. Du kan f.eks. finde sengetøj og håndklæder med berømte fodboldspillere og fodboldkort, som er sjove at samle på og bytte med. Vi har også alt, hvad du skal bruge til fodboldfødselsdagen, og selvfølgelig computerspillet FIFA, som er populært blandt de lidt ældre børn. 

Fodbold – vær ligesom din største helt

Hvem vil spille i dag? FC Barcelona mod Real Madrid, Brasilien mod Argentina. Eller hvad med Danmark mod Italien? Uanset om du er fodboldspiller eller fodboldfan, vil du blive inspireret af vores store udvalg.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere