Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Skoletasker

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Tid til at kigge på skoletasker

Skoletasker er noget ganske særligt – især den første. Det er noget helt særligt – et symbol på, at ... "Nu er jeg ikke lille mere. Jeg er klar til nye udfordringer – jeg er klar til at gå i skole." Taskens udseende er vigtigt for dit barn, men det vigtigste er, at skoletasker passer i størrelsen.

Dit barn ser med spænding og store forventninger frem til den dag, hvor han eller hun skal ud at kigge på de mange skoletasker for første gang. Madkasse, drikkedunk og penalhus bliver herefter pakket omhyggeligt ned – og derefter alle bøgerne og måske en tablet eller computer. Husk på, hvor mange dage om året børn skal bære deres skoletasker – det er meget vigtigt, at de ikke bliver for tunge. Kig også efter, at remme og bælter kan justeres, og at ryggen på skoletasken er udformet ergonomisk korrekt. Det er præcis det, vi har fokus på, når vi vælger skoletasker til vores butikker, og de er blevet testet i forbrugerlaboratorier i mange år.

Men vi ved også, hvad udseendet – og helte – betyder for mange børn, når de bliver ældre. Vores sortiment af skoletasker omfatter derfor også populære brands som ALPINE, LEGO, TURTLES, MONSTER HIGH og TOPMODEL. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere