Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Penalhus

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Et penalhus indeholder alt det skrivegrej, dit barn har brug for, og er derfor et must, når han eller hun skal i skole – eller sagt på en anden måde: At gå i skole uden et penalhus er som at lave mad uden gryder og pander. Blyanter, farveblyanter, viskelædere, blyantsspidsere og linealer er vigtige redskaber i løbet af skoledagen. Når dit barn tjekker sit penalhus, er det med til at lære ham eller hende at planlægge: "Har jeg, hvad jeg skal bruge til timerne i morgen? Er alle mine blyanter spidsede og klar til at skrive med? Har jeg brug for nye blyanter?" Lærerne vil selvfølgelig gerne have, at deres elever er godt forberedt, for det tager tid fra undervisningen, hvis hele klassen skal til at spidse blyanter, inden de kan komme i gang.

Når du kigger efter et penalhus i vores sortiment, finder du brands som ALPINE, LEGO, TURTLES, MONSTER HIGH og TOPMODEL – alle med de ting, som dit barn har brug for, f.eks. trekantede blyanter, som er ergonomisk korrekte og nemme at holde på. 

Et sejt penalhus – klar til at gå i skole

Et penalhus er som dit første transportable kontor. Samtidig motiverer et penalhus dit barn til at tage det at gå i skole seriøst. Det er med til at lære dit barn at holde orden, at have orden i tingene og være klar til at lære nyt.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere