Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Madkasse

Filtrer efter
Alder
Pris
Brand
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Seje madkasser – fristende frokost

En madkasse er et must, hvis du skal have frokost med i børnehaven og skolen. Små helte har brug for masser af energi, så de kan blive store og stærke, lære nyt og være aktive hele dagen.

En madkasse er vigtig for dit barn at have med i skoletasken. Hvis du spørger unge mennesker om, hvad de synes var det bedste ved at gå i skole, svarer de måske, at det var frikvarterene, og måske bliver spisefrikvarteret fremhævet som den allerbedste pause. Så hvorfor ikke gøre spisefrikvarteret så spændende som muligt med en sej madkasse?

I vores sortiment finder du madkasser med rumdelere, så dit barn f.eks. kan have frugt og grøntsager med til de små pauser, uden at det bliver blandet sammen med den anden mad. Dit barn vil elske det og tænker måske: "Lad mig lige se, hvad jeg har fået med i dag. Jeps, det her elsker jeg bare. Mums!"

TURTLES, SPIDER-MAN, MONSTER HIGH, BARBIE, LEGO og AVENGERS – det er blot nogle af de brands, du finder blandt vores udvalg af madkasser.  De er alle sammen testet, de opfylder alle krav og standarder, og de passer til vores sortiment af skoletasker. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere