Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Drikkedunk

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Et barn har en drikkedunk med sig alle vegne, og rigtig mange børn har mere end en, fordi de bruger drikkedunke både til skole og sport – og måske til skovturen. Det er en god idé at dit barn har en drikkedunk med til de lange skoledage, så det kan få noget at drikke i pauserne. Vær opmærksom på, at saftevand, juice og sodavand indeholder sukker og derfor ikke er det bedste valg – især hvis du skal tænke på børnenes tænder.

Det er derfor bedst at komme vand i drikkedunken. Vi anbefaler en lille drikkedunk, som ikke nødvendigvis skal fyldes om morgenen. Lad dit barn selv gøre det i løbet af skoledagen, så vandet altid er frisk. Så bliver skoletasken heller ikke så tung at bære til og fra skole.

Se vores store udvalg, og lad dit barn bekæmpe tørsten med en drikkedunk med et motiv fra et af de populære brands, som f.eks. TURTLES, SPIDER-MAN, MONSTER HIGH, BARBIE, LEGO og AVENGERS.

En god drikkedunk

En drikkedunk kan være med til at huske os på, at vi skal drikke vand. Vi ved alle sammen, at det er vigtigt, men nogle gange glemmer vi – og måske især de mindste – at drikke. En drikkedunk med en af yndlingsfigurerne som f.eks. en prinsesse eller en sej helt, kan måske være med til at motivere dit barn til at drikke nok vand.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere